YIN YOGA & MEDITATIE

(ENGLISH below) In verband met de huidige maatregelen met betrekking tot het Coronavirus, is het momenteel alleen mogelijk om live-stream yoga lessen online te volgen op YouTube.  Daarnaast plaats ik regelmatig nieuwe meditaties op YouTube. Abonneer je op mijn kanaal als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe uploads. Alle video’s zijn gratis. Donaties zijn, nu mijn fysieke lessen en events zijn gecanceld, heel erg welkom. Mocht je de ruimte hebben, klik hier als je via Tikkie een zelfgekozen bedrag wilt doneren ter uitwisseling. Mijn dank is groot ♥

Due to the current measures because of the Coronavirus situation, it is only possible to follow classes with me via live-stream or 1-on-1 via Whereby. I also regularly post new meditations on my Youtube channel (in English). You can watch them here. Subscribe to my channel if you wish to stay updated on meditation and music. If you wish to donate something to support my work, now my life events and classes are canceled, click here for a PayPal donation. Thank you so much ♥

De wekelijkse live-stream Yin Yoga & Meditatie lessen die ik op mijn YouTube kanaal zal verzorgen zijn:

SunriseSession
dinsdag van 09.00 – 10.00

SunsetSession
woensdag 20.00 – 21.15

Privéles

Wil je 1 of meerdere privélessen Yin Yoga volgen? In een rustige 1-op-1 setting ontdekken waar jouw persoonlijke behoeftes en wensen liggen en hands-on begeleiding krijgen tijdens je yoga practice? Er zijn allerlei mogelijkheden! Neem hier even contact met me op en geef me aan wat je wensen zijn.

Yin Yoga

Ons lichaam. Hoe vaak zijn we ons daar echt bewust van? In het Westerse dagelijks leven richten we ons vaak op het verleden en toekomst, of houden we ons druk bezig met het over-analyseren van het nu. En zo leven we vooral in ons hoofd. Daar is niets verkeerd of fout aan, de meeste mensen (inclusief ikzelf) hebben dit zo geleerd tijdens het opgroeien in de wereld. Maar het levert wel vaak spanning, stress en uiteindelijk lichamelijke klachten op.

Het lichaam helpt je, door je deze signalen te geven, om weer in het moment van nu te kunnen komen. En contact te maken met jezelf en je innerlijke kracht en rust.

Op het moment dat we ons bewust worden van het lichaam kunnen we opmerken dat er vaak gebieden zijn met spanning, zwaarte of zelfs pijn. Dat is een manier van het lichaam om je aandacht te trekken. Het fluistert, het kletst en soms kan het roepen, als we de subtielere signalen van het lichaam een lange tijd hebben genegeerd.

Door fysieke Yin houdingen aan te nemen kun je je bewust worden van deze gebieden, er oprecht contact mee maken en zo ruimte scheppen voor heling en herstel. De stretch levert fysiek ruimte op in de spieren en vooral bindweefsel, maar de ware heling ligt op het diepere niveau van het onderbewustzijn.

Tijdens de Yin Yoga lessen geef ik meditatie-oefeningen welke heling brengen op het onderbewustzijn, en zo kunnen bijdragen aan fysiek herstel, zelfliefde en het ervaren van vrede. Deze oefeningen zijn eenvoudig zodat je ze makkelijk mee kunt nemen jouw dagelijks leven in.

Er is tijdens mijn lessen veel ruimte voor stilte. In de stilte kun je je eigen lichaam en hart gaan voelen en verstaan en zo je eigen antwoorden en wijsheid ontdekken. Want die zit van binnen!

Meditatie

Meditatie is een tool om in contact te zijn met je ware natuur; pure vrede en geluk. Het kan een middel zijn om oude stukken uit het verleden te helen en achter je te kunnen laten. Of om in situaties van veel beweging en verandering om je heen, diepe rust van binnen te kunnen ervaren. Voor iedereen is er een weg. De weg die mij het meest aanspreekt is die van Tibetaanse meesters. De meditatie oefeningen afkomstig van hen zijn heel eenvoudig en geïnspireerd door het Boeddhisme en Bon Shamanisme (Tibet). De oefeningen zelf staan los van welke overtuiging of religie dan ook. Het gaat om de directe ervaring, niet dat je ergens in gaat geloven.

Wees als een kind; nieuwsgierig en open en ervaar het zelf wat het voor je kan doen!

Waar?

UPDATE: tot en met 6 april is Delight Yoga gesloten in verband met maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.

Ik geef wekelijkse lessen op mijn YouTube kanaal!

SunriseSession
dinsdag van 09.00 – 10.00

SunsetSession
woensdag 20.00 – 21.15

Vaste yogalessen na 6 april 2020:

Delight Yoga Amsterdam

Maandag 10.00 – 11.15 Yin Yoga. Locatie: Prinseneiland 20G Amsterdam
Dinsdag 20.00 – 21.30 Yin Yoga. Locatie: Prinseneiland

Verder vervang ik zeer regelmatig lessen van collega docenten bij Delight Yoga. Klik voor een up-to-date schema op de onderstaande link.

Events

Online Meditaties (ENG)

Wish to support my work?

Thank you!