Over Irene

Hey!

Welkom op m’n website! Fijn om je via deze weg te ontmoeten, opnieuw of voor het eerst.

Ik ben m’n werkende leven gestart als arts en heb vijf jaar binnen de medische wereld gewerkt. Hoewel ik leerde, groeide en prachtige momenten heb meegemaakt, voelde ik me diep van binnen niet thuis in de rol van arts. En ondertussen groeide m’n nieuwsgierigheid naar natuurlijke vormen van heling.

In 2014 ontmoette ik Jose Antonio Manchado uit Lanzarote, een dierbare vriend, die me kennis liet maken met een Tibetaanse vorm van heling: Rigpa Energetic Healing. Deze vorm van energiewerk had (en heeft nog steeds) een grote impact op m’n leven. Het raakte me zo diep, dat ik besloot om de medische wereld achter me te laten en me te richten op holistische vormen van heling en het verbeteren van gezondheid.

Gedurende een periode van 7 jaar mede-organiseerde ik José’s events in Amsterdam, waarbij ik veel ervaring opdeed met natuurlijke en krachtige vormen energetische heling. Sinds 2015 geef ik privé healing sessies en help met liefde en enthousiasme mezelf en anderen om te helen en op eenvoudige wijze terug te keren naar innerlijke rust, vrijheid, plezier en gezondheid.

Daarnaast heb ik verschillende yogadocent opleidingen gevolgd en geef ik sinds 2015 Yin Yoga lessen, in combinatie met Tibetaanse meditatie en live gitaar en zang. Ik geef Yin Yoga lessen op De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en daarnaast tijdens online trajecten en tijdens stilteretraites op verschillende locaties in Nederland. Ook ben ik gepassioneerd over muziek en de helende kracht van klank en geef ik Sound Healing Concerten.

Ik ben zo dankbaar om met verschillende tools in aanraking te zijn gekomen die me helpen om vrede en liefde in mezelf te ervaren, naar mijn lichaam te luisteren, oude overtuigingen te helen en het leven te leven dat echt bij me past; een leven vanuit m’n hart. Graag deel ik met liefde en enthousiasme dat wat mij zo heeft geholpen ook met jou.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten.

Alle liefs,

Irene

Cursussen & opleidingen

Reiki Usui Mastership (2020) door Heidi van Herpen

Dharma Shamanic System 1 (2019) en 2 (2020) door Jose Antonio Manchado

Conscious Therapist Course 1 (2016) en 2 (2018) door Jose A. Manchado en Jezabel Suarez.

Reiki I en II (2017) door Heidi van Herpen en Jose A. Manchado

Rigpa Energetic Healing I (2014), II (2015) and III (2018) door Jose A. Manchado

Yin Yoga Teacher Training door Jose de Groot  (2015)

ISHTA Yoga Teacher Training door Rachel Zinman, Byron Bay Australia (2013)

Master Geneeskunde, Rijksuniversiteit Groningen (2011)