SONGS, SOUND HEALING & MANTRA

Muziek in woorden omschrijven is een grote uitdaging! Daar waar woorden ophouden, gaat muziek verder. En daar waar muziek ophoudt, spreekt de stilte…

Ik geef Sound Healing Concerten (hieronder meer informatie), Singing Circles, klankmeditaties en ik speel live muziek tijdens alle yogalessen en workshops die ik geef. Je zult klanken horen van mijn stem, gitaar, handpan, Tibetaanse- en kristallen klankschalen en nog meer wereldinstrumenten. Én bij sommige events sluiten er meerdere muzikanten aan voor een nog voller en ritmischer geluid!

Online muziek

Vind rechts op deze pagina een aantal muziekfragmenten. Ook op Spotify, SoundCloud en YouTube kun je muziek van me vinden. In 2018 bracht ik een EP genaamd ‘Sound of Life’ uit. Mocht je de digitale versie willen ontvangen en daarbij de productie van een volgende CD steunen, vind dan hier je weg naar mijn webshop!

Iets meer over Sound Healing

Tijdens een Sound Healing sessie lig je op een matje, dek je jezelf toe met een deken en sluit je je ogen. Geluiden van klankschalen, m’n stem, gitaar, handpan en andere instrumenten brengen je met je aandacht naar binnen. Een Sound Healing concert kan ontspanning brengen en een eventuele fysieke, emotionele of mentale disbalans helpen helen.

De klanken hebben een revitaliserend effect op je lichaam en mind. Al eeuwenlang gebruikt men klank om het energetisch lichaam van de mens weer in balans te brengen. Een sound healing kan vele voordelen met zich meebrengen! Zoals:

  • een boost voor het immuunsysteem
  • vermindering van stress en ondersteuning bij het herstel van depressie
  • diepe ontspanning
  • bevordering van de concentratie
  • bevordering van creativiteit
  • vermindering van spierpijn en hoofdpijn
  • herstel van orgaanfunctie

Een sound healing concert is een unieke ervaring waarin we ons eigen innerlijk geluid her-ontdekken. Het geeft ons de mogelijkheid om harmonie terug te brengen in ons lichaam, mind en geest.

Boekingen

Naast dat ik zelf events organiseer, kun je me inhuren voor een muzikaal event op jouw locatie, retraite of festival!

Enkele voorbeelden van concerten/workshops van mij die je kunt boeken zijn:
– Sound Healing Concert: een ligconcert waarbij ik deelnemers meeneem op een helende reis met klanken van kristallen klankschalen, Tibetaanse klankschalen, gitaar, handpan, mantra’s, songs en meer.
– Mantra & Medicine Song Concert
– Singing Circle: een short-cut naar je hart! Dit is een event waarbij ik de deelnemers op een laagdrempelige down-to-earth/vanuit het hart-wijze meeneem in de wereld van mantra’s zingen. We verbinden ons met onszelf en elkaar via muziek en vieren het leven!
– Workshop Yin Yoga of Restorative Yoga
– Live muziek tijdens een ceremonie of speciale gelegenheid

En ik sta natuurlijk open voor jouw suggesties en ideeën!

Ben je geïnteresseerd in 1 van bovenstaande events? Of wil je me boeken voor een concert of workshop? Neem graag even contact op via deze pagina.

Ik heb optredens gegeven op:

Happinez Festival 2019/2015, Delight Inner Peace Conference 2016/2017/2018/2019 in De Duif Amsterdam, Vrijhaven Zwier, Yogafestival Terschelling 2015/2016/2018, Tibetan Harmonisation Concerten in ‘de Duif’ (Amsterdam) 2017/2018, EP presentatie ‘Sound of Life’ in de Nieuwe Yogaschool, Centro Civico Arrecife op Lanzarote, Club Lite, Fruittuin van West, YogaMagazineFestival, Op Hodenpijl Schipluiden, diverse Yin in Concert workshops in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk, Hillegom, Leeuwarden en Maastricht. And many more to come!

Spotify Youtube Soundcloud

Events

ONLINE MUZIEK