SOUND HEALING, MANTRA’s & SONGS

Muziek zou ik 1 van mijn allergrootste liefdes kunnen noemen! Op mijn 28e ontdekte ik mantra’s tijdens mijn yogadocentopleiding in Australië, begon ik mijn liefde voor muziek met een publiek te delen. En er bleek een wederzijds enthousiasme te zijn! Sindsdien geef ik met regelmaat concerten en sound healings en verzorg ik live muziek bij yoga workshops en speciale evenementen.

Ik zing en speel ik gitaar, handpan, piano en allerlei kleine instrumenten. De muziek varieert van mantra’s en liedjes tot klankbaden en improvisatie. Je vindt me op verschillende plekken, van yogascholen tot in huiskamers, van feestelijke bijeenkomsten tot festivals.

Wat zijn mantra’s?

Mantra’s zijn woorden, klanken of zinnen die steeds herhaald worden. Al duizenden jaren in vele culturen worden mantra’s ingezet om het hoofd tot rust te brengen en in contact te komen met je hart en je ware natuur. Tijdens concerten steek ik mantra’s in een eigen muzikaal jasje. De muziek die ik deel kan je helpen om een diepe ontspanning te ervaren.

Boekingen

Je kunt me inhuren voor:

  • Sound Healing / Klankbad
  • Ligconcert met liedjes en sounds
  • Meditatieconcert: een concert waarbij ik deelnemers meeneem op een innerlijke reis langs verschillende meditaties, ondersteund door muziek
  • Workshop Yin of Restorative Yoga met ter afsluiting een ligconcert
  • Live muziek tijdens een ceremonie of speciale gelegenheid

En ik sta open voor jouw suggesties!

Neem graag even contact op via deze pagina.

Podiumervaring

Gelegenheden waar ik heb opgetreden:

Happinez Festival 2019/2015, Delight Inner Peace Conference 2016/2017/2018/2019, Vrijhaven Zwier, Yogafestival Terschelling 2015/2016/2018, Tibetan Harmonisation Concerten in ‘de Duif’ (Amsterdam) 2017/2018, EP presentatie ‘Sound of Life’ in de Nieuwe Yogaschool, Centro Civico Arrecife op Lanzarote, Club Lite, Fruittuin van West, YogaMagazineFestival, Op Hodenpijl Schipluiden, diverse Yin in Concert workshops in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk, Hillegom, Leeuwarden en Maastricht.

CD

Mijn eerste EP maakte ik in 2018 en je kunt ‘m hier bestellen. Vul je gegevens in, betaal met iDeal en binnen een paar dagen ligt hij op je deurmat met een persoonlijk bericht!

Spotify Youtube Soundcloud