MUSIC & SOUND HEALING

Daar waar woorden ophouden, gaat muziek verder. En daar waar klanken ophouden, spreekt de stilte…

Muziek kan ons raken, emoties laten bewegen, het kan ons laten dansen en zingen of intens verstillen. Klanken hebben de potentie om te helen en ons terug te brengen naar een staat van balans en vrede. En ik ben gepassioneerd om je dit te laten voelen en ervaren via verschillende vormen:

Ik geef Sound Healing Concerten (hieronder meer informatie), Singing Circles, klankmeditaties en ik speel live muziek tijdens de yogalessen en workshops die ik geef. Je zult klanken horen van mijn stem, gitaar, handpan, Tibetaanse- en kristallen klankschalen en nog meer wereldinstrumenten.

Sound Healing

Tijdens een Sound Healing sessie lig je op een matje, dek je jezelf toe met een deken en sluit je je ogen. Geluiden van klankschalen, zang, gitaar, handpan en andere instrumenten brengen je met je aandacht naar binnen. Een Sound Healing concert kan ontspanning brengen en een eventuele fysieke, emotionele of mentale disbalans helpen helen.

De klanken hebben een revitaliserend effect op je lichaam en mind. Al eeuwenlang gebruikt men klank om het energetisch lichaam van de mens weer in balans te brengen. Een sound healing kan vele voordelen met zich meebrengen! Zoals:

 • een boost voor het immuunsysteem
 • vermindering van stress en ondersteuning bij het herstel van depressie
 • diepe ontspanning
 • bevordering van de concentratie
 • bevordering van creativiteit
 • vermindering van spierpijn en hoofdpijn
 • herstel van orgaanfunctie

Een sound healing concert is een unieke ervaring waarin we ons eigen innerlijk geluid her-ontdekken. Het geeft ons de mogelijkheid om harmonie terug te brengen in ons lichaam, mind en geest.

Singing Circle

Dit is een event waarin we de kracht van klank, muziek en zingen samen ervaren. We zitten in een cirkel, laten onszelf in ons hart vallen en van daaruit begint de reis. Op een laagdrempelige – down to earth – wijze begeleid ik jou en de groep door een ervaring van het zingen van mantra’s en medicine songs. Je hoeft niet goed te kunnen zingen, je hoeft geen yogi of Buddhist te zijn om mantra’s te zingen, kom gewoon als jezelf! 🙂 En mocht je het spannend vinden om te zingen samen met een groep – dat is helemaal niet gek – dan kun je ook gewoon luisteren. Je bent hoe dan ook welkom! Tussen de muziek door is er ruimte voor de stilte en korte meditaties, om zo even helemaal bij jezelf te kunnen zijn en te voelen wat de ervaring met je doet.

Deze circles gaan vooral over genieten, over jezelf zijn en de magie van muziek en het leven ervaren!

‘Sound of Life’

In 2018 bracht ik een EP genaamd ‘Sound of Life’ uit. De digitale versie kopen? Vind hier je weg naar mijn webshop.

Boekingen

Enkele voorbeelden van concerten/workshops die je bij me kunt boeken zijn:

 • Sound Healing Concert
 • Een liedjes concert
 • Songs in combinatie met Sound Healing
 • Live muziek tijdens een speciale gelegenheid

En ik sta natuurlijk open voor jouw suggesties en ideeën!

Ben je geïnteresseerd in 1 van bovenstaande events? Neem graag even contact op via deze pagina.

Een klein kijkje in m’n performance historie:

Happinez Festival 2019/2015, Delight Inner Peace Conference 2016/2017/2018/2019 in De Duif Amsterdam, Vrijhaven Zwier, Yogafestival Terschelling 2015/2016/2018, Tibetan Harmonisation Concerten in ‘de Duif’ (Amsterdam) 2017/2018, EP presentatie ‘Sound of Life’ in de Nieuwe Yogaschool, Centro Civico Arrecife op Lanzarote, Club Lite, Fruittuin van West, YogaMagazineFestival, Op Hodenpijl Schipluiden, diverse Yin in Concert workshops in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk, Hillegom, Leeuwarden en Maastricht.

Events

Spotify Youtube Soundcloud