Privé healing sessie

Kom je lichamelijke, mentale of emotionele uitdagingen tegen?

Of wil je graag meer vrede in jezelf ervaren, leven vanuit je hart, en kan je hierin wat ondersteuning gebruiken?

Of gewoon nieuwsgierig wat een energetische healing voor je kan betekenen?

Met welke reden je ook wilt komen, je bent van harte welkom voor een  1-op-1 sessie. Naast een energetische behandeling geef ik je, indien van toepassing, simpele tools mee die je kunt toepassen in je dagelijks leven voor het managen van emoties, helen van het verleden, ervaren van zelf-liefde, of wat er ook maar aan bod komt. Ik zal je niet overspoelen met tools, maar stem me af op jou en deel met je wat jou op dit moment in je leven kan ondersteunen.

Iets meer lezen over mijn achtergrond, waarom ik het beroep als arts achter me heb gelaten en me nu richt op energetisch werk? Dat kan! Lees hier even verder.

Voor het boeken van een sessie of vragen, klik hier en stuur me even een bericht.

Wat houdt een sessie precies in?

De 1-op-1 sessie begint met een kort gesprek waarin je me vertelt waarvoor je komt. Vervolgens kom je op een massagetafel te liggen, met je kleding aan en een deken over je heen. Dan volgt er een energetische behandeling. Deze behandeling richt zich op het helen van de onderliggende oorzaak van het symptoom of klachten die je ervaart. Het kan je helpen om rust te ervaren in je hoofd en om meer in contact te zijn met je lichaam en hart. En om meer vanuit vrijheid en overvloed te leven.

Ik maak gebruik van verschillende manieren van energetische healing, zoals Rigpa Energetic Healing (REH, lees hieronder meer), Reiki Usui en andere helende handelingen vanuit het Aboriginal Sjamanisme. Dit zijn allemaal natuurlijke vormen van energiewerk. Op fysiek niveau kun je soms een lichte aanraking van mijn hand opmerken. Wat je verder tijdens een behandeling ervaart, is voor iedereen uniek.

Om een behandeling te ondergaan hoef je nergens in te geloven. Je hoeft alleen maar voor de sessie open te staan, en dan komt de rest vanzelf.

Iets meer over Rigpa Energetic Healing (REH)

REH raakte mij meteen toen ik Jose Antonio Manchado een goede vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf het effect had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geld: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving geven, zodat je een beetje een idee hebt!

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De handelingen werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen enkele meesters het stap voor stap met de wereld begonnen te delen.

Het REH systeem bestaat uit helende practices (handelingen), ontwikkeld door Tibetaanse monniken en zijn gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Hoe werkt het?
Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn of ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.

En wat betekent dat dan in het dagelijks leven?

Dat het je kan helpen om:

  • meer innerlijke rust te ervaren
  • oude belemmerende familiepatronen te helen
  • meer vanuit je hart te kunnen gaan leven
  • gezonde keuzes voor jezelf te kunnen maken
  • lichamelijk meer harmonie te kunnen ervaren
  • enzovoort!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; wees welkom voor een privé sessie! Stuur me hier even een bericht.

Wil je een sessie boeken?

Klik op ‘contact’ en stuur me een berichtje. Je ontvangt binnen 2 dagen bericht terug!

Vergoeding

90 euro

Iedere eventuele vervolgsessie: 70 euro.

Locatie

Amsterdam Noord  (adres volgt per mail).

Vanaf 1 feb: Java-eiland Amsterdam (adres volgt per mail)