Healing

Loop je tegen een lichamelijke, mentale of emotionele klacht aan en wil je deze graag op een holistische manier helen? Wil je blokkades of belemmerende patronen achter je laten? Of zou je meer energie willen ervaren, minder in je hoofd zitten en meer innerlijke rust willen voelen?

Welke hulpvraag je ook hebt, ik ontvang je graag voor een privé healing sessie. Tijdens deze sessie kijken we samen naar de oorzaak van je klacht, symptoom of blokkade.

We starten met een kort gesprek en vervolgens ontvang je een energetische healing. Om de healing te ondergaan hoef je zelf niets te doen. Je ligt op een massagetafel met je kleding aan, je ogen gesloten en een deken over je heen. Kun je niet comfortabel liggen? Dan kun je de behandeling ook zittend ondergaan.

Tijdens deze healing maak ik gebruik van Rigpa Energetische Heling (Tibet), Dharma Shamanic System (Australië & Tibet) en Reiki Usui. Verderop deze pagina kun je meer lezen over deze vormen van heling.

Na de behandeling, indien van toepassing op jouw situatie, krijg je bewustzijnsoefeningen of tools mee naar huis die je verder helpen op jouw weg.

Één sessie kan al voldoende zijn. En, in sommige situaties is het fijn om elkaar een aantal keer te ontmoeten, als je wat intensievere begeleiding tijdens je helingsproces wenst. Ook dat is mogelijk.

Wees van harte welkom!

Iets meer over Rigpa Energetic Healing

Rigpa Energetic Healing raakte mij meteen toen ik José Antonio een vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf het effect had ervaren was ik ‘verkocht’. Voor mij persoonlijk geldt: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving geven, zodat je een beetje een idee hebt!

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De technieken werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen ze het stapje voor stapje met de wereld begonnen te delen.

Rigpa Energetic Healing bestaat uit helende handelingen, ontwikkeld door deze monniken en zijn gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Shin-do zelf staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Het is de weg van vibrationele heling. Het laat toe dat de vibrationele frequentie van een individu kan stijgen op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau.

Wat betekent dat?

Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, pijn en ziekte.

Rigpa Energetische Healing kan ervoor zorgen dat deze frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. “Een lagere vibrationele frequentie (zoals bijvoorbeeld ziekte of negativiteit) kan niet bestaan bij een hogere frequentie (welzijn, geluk, liefde)”.

En wat betekent dat dan in het dagelijks leven?

Dat het je kan helpen om:

  • innerlijke rust te ervaren
  • lichamelijk meer harmonie te ervaren
  • bepaalde, voor jou belangrijke, beslissingen te kunnen maken
  • meer vanuit je hart te kunnen leven
  • na een burn-out weer je energieke zelf te zijn
  • enzovoort!

Ook iets lezen over Dharma Shamanic System en Reiki Usui? Klik hier.

Hoe lang duurt de privé sessie?

Over het algemeen duurt een sessie 60 tot 75 minuten. Het kan ook voorkomen dat we iets eerder klaar zijn.

Prijs

Eerste healing sessie = 105 euro (incl. BTW)

Eventuele vervolgsessie(s): 90 euro. (incl. BTW)

Een afspraak maken?

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen!

Liefs,

Irene

Locatie

HOF20
Begijnhof 20
2011 HE Haarlem

Bereikbaarheid

OV: 9 min lopen vanaf Haarlem Centraal
Parkeren: er zijn diverse parkeergarages op loopafstand

Een healing sessie boeken? (live of online)

Online sessie

Kun je niet naar Haarlem komen maar wil je wel graag een sessie en behandeling ondergaan? Dan kunnen we elkaar ontmoeten via Zoom voor een privé sessie en healing. Klik hier om een afspraak te maken.

Prijs: 90 euro

Een veelgestelde vraag over online healing sessies:

‘Werkt dat, een online healing via Zoom?’

De effecten van een sessie en energetische behandeling worden niet beïnvloed door afstand, ook al zijn jij en ik niet in dezelfde ruimte. Sommige mensen hebben zelfs de voorkeur voor een sessie via Zoom, omdat je na het gesprek, de oefeningen en de behandeling in je eigen huis kunt blijven en de healing op je in kunt laten werken. Op de pagina waar je nu bent vind je een aantal testimonials van mensen die een online healing sessie hebben ervaren.

Ik heb deze healing als krachtig en liefdevol ervaren; het heeft echt een oude overtuiging geheeld. Hierna kon/durfde ik een belangrijke stap in mijn leven/werk te maken en meer te vertrouwen op mijn hart en mijn pad. Dankjewel, Irene!

Ik heb tijdens de sessies van Irene geleerd hoe ik meer rust kan ervaren in mijn lichaam. Daarnaast was de healing elke keer weer ontzettend bijzonder. Bij Irene voelde het makkelijk om me open te stellen. 

De ervaring is hetzelfde als een “live” sessie, die ik ook meermaals heb mogen ervaren: ik voel liefde voor de hele wereld en ik voel de vrede in mezelf. Irene biedt naast de healing ook tools die je op een leuke manier kunt toepassen in het dagelijks leven. 

De eerste sessie was enorm intensief en transformerend, omdat er een heel oud stuk boosheid naar boven kwam dat geheeld mocht worden, en ook daadwerkelijk gebeurd is, want ik heb er sindsdien geen last meer van gehad. Een mooi cadeau om jezelf te geven op weg naar innerlijke vrijheid.

“Ik heb de sessie met Irene als heel erg prettig ervaren, het voelde bijna alsof we elkaar al eerder ontmoet hebben. De sessie leverde me een intens gevoel van liefde, stilte en rust op waar ik ook nu nog naar terug kan.”