Energetische Healing

Wil je graag:

 • diepe vrede en rust ervaren in jezelf?
 • een lichamelijke klacht op een holistische wijze helen?
 • een liefdevolle relatie hebben met jezelf en anderen?
 • belemmerende angsten achter je laten?
 • uitdagingen in je leven gaan zien als kans om te groeien?
 • je emoties niet meer als vijand maar als vriend en messenger leren zien? En ze leren managen?
 • wrok, schuld of schaamte laten gaan?
 • gewoontes achter je laten die je niet meer dienen en nieuwe gezonde gewoontes introduceren in je leven?
 • in een staat van overvloed leven?
 • geïnspireerd zijn en je creativiteit uiten?
 • beperkingen laten gaan en leven vanuit je hart?

Of: loop je al tijden met een lichamelijke, mentale of emotionele klacht rond, heb je al vele behandelingen geprobeerd en kom je niet verder?

Ik heet je graag van harte welkom voor een privé sessie. In deze sessie kijk ik met een open hart en brede blik naar datgene waar jij graag hulp bij wilt ontvangen. En bied ik je deze hulp op een manier die op dat moment het meest passend is voor jou.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van verschillende natuurlijke energetische therapieën; Rigpa Energetic Healing (Tibet), Dharma Shamanic System (Australia/Tibet) en Reiki Usui (Japan).  Daarnaast doen we, indien op jouw situatie van toepassing, bewuste oefeningen die je helpen om terug te keren naar de kracht, stilte en vrede van binnen, van waaruit verdere heling mogelijk is.

Als voormalig arts hebben deze helingswijzen mijn ogen geopend naar de eindeloze mogelijkheden van heling en heet ik je – vanuit mijn hart – van harte welkom voor een privé sessie!

Eerst meer lezen over de verschillende energetische vormen van heling en wat ze voor je kunnen betekenen? Klik hier.

Hoe ziet een privé sessie eruit?

Tijdens een privé sessie verwelkom ik je en hebben we eerst even een gesprek. Je deelt waar ik je mee kan helpen, en van daaruit kijken we verder.

Daarnaast ontvang je een energetische healing; je ligt op een massagetafel met je kleding aan, een deken over je heen, je sluit je ogen en hoeft zelf verder niets te doen. In het geval van een online healing zoek je een fijne plek in je huis waar je ontspannen kunt liggen.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van verschillende natuurlijke vormen van energetische heling, zoals Rigpa Energetic Healing (Tibetaans) en Dharma Shamanic System (Tibet/Australië). Meer informatie over deze therapieën lees je op deze pagina.

In principe is 1 (of enkele) sessies genoeg. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we kijken of we een aantal sessies afspreken, of het bij deze ene laten. Alles is mogelijk!

En een kleine tip: als je de gelegenheid daartoe hebt; geef jezelf na de healing een moment van rust.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Locatie

Live in Groningen

Van 6 juli t/m 13 augustus ben je van harte welkom voor een privé sessie in Groningen!

Via Zoom
In je eigen vertrouwde thuissituatie een privé sessie via Zoom.

Je kunt voor deze sessie een plekje in je huis opzoeken waar je niet gestoord wordt en kunt gaan liggen op het moment dat de energetische healing begint.

Meer info & een afspraak maken?

Stuur me hier even een bericht en ik neem binnen 2 dagen contact met je op.

Een veelgestelde vraag: werkt dat, een healing via Zoom?

De effecten van een energetische behandeling worden niet beïnvloed door afstand, ook al zijn jij en ik niet in dezelfde ruimte. Sommige mensen hebben zelfs de voorkeur voor een sessie via Zoom, omdat ze na het gesprek, de oefeningen en de behandeling in hun eigen huis kunnen ontspannen en het op zich kunnen laten inwerken. Heb je het gevoel dat een sessie via Zoom iets voor je kan betekenen, dan nodig ik je uit om het eens te komen ervaren!

Vind hieronder een aantal testimonials van mensen die 1 of meerdere online sessies hebben meegemaakt.

Waar ontmoeten we elkaar?

In augustus: Groningen

september: Groningen of Haarlem

Online sessie

via Zoom

Een afspraak maken?

Stuur me via de onderstaande link even een berichtje, met jouw voorkeur (online of live) en we vinden een geschikt moment!

“Via Zoom heb ik twee online healingsessies bij Irene gedaan van 1,5 uur met een periode ertussen van twee weken. De eerste sessie was enorm intensief en transformerend, omdat er een heel oud stuk boosheid naar boven kwam dat geheeld mocht worden, en ook daadwerkelijk gebeurd is, want ik heb er sindsdien geen last meer van gehad. Het was heel fijn om dit samen met Irene te kunnen doen. Dat zij de veilige ruimte bood en aansporing om het gevoel er daadwerkelijk uit te gooien. De tweede sessie was veel milder, met visualisaties en vooral inzichtgevend. Beide sessies gaven me een gevoel van vrede en licht, liefdevol Zijn. Een mooi cadeau om jezelf te geven op weg naar innerlijke vrijheid.” 

Op voorhand wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik vond het prettig omdat de sessies plaatsvonden in de veiligheid van mijn eigen huis. Ik heb tijdens de sessies van Irene geleerd hoe ik meer rust kan ervaren in mijn lichaam. Daarnaast was de healing elke keer weer ontzettend bijzonder. Bij Irene voelde het makkelijk om me open te stellen. Echt de moeite waard!

Een online healing is prettig omdat je er niet voor hoeft te reizen en je het kunt ervaren in je eigen vertrouwde omgeving. Na de healing kun je de tijd nemen voor jezelf. De ervaring is echter hetzelfde als een “live” sessie, die ik ook meermaals heb mogen ervaren: ik voel liefde voor de hele wereld en ik voel de vrede in mezelf. Irene biedt naast de healing ook tools die je op een leuke manier kunt toepassen in het dagelijks leven. De healing helpt je op weg en de tools bieden je de kans om ook zelf aan de slag te gaan. Gun jezelf dit! Het is de moeite (of eigenlijk vrede :-)) waard

Tarief

Healing via Zoom of live (circa 90 min): 90 euro