Healing

Welkom op deze pagina die over healing gaat!

Je kunt hieronder verder lezen als je eerst wat informatie wilt.

Als je een healing wil boeken, en je wilt daar helemaal blanco (zonder achtergrond info) instappen, dat snap ik en dat kan ook! Stuur me hier even een bericht en dan maken we een afspraak.

Over healing.

‘Ik voel me gestrest’, ‘ik heb een blessure /ziekte’, ‘ik heb een burn out’, ‘ik durf mijn gevoel niet te uiten’, ‘ik heb het gevoel dat ik het niet waard ben’, ‘het lukt me niet om financiële vrijheid te creëeren’, ‘mijn relaties lopen altijd stroef of stuk’ of ‘ik ervaar angst voor de toekomst’

En.

‘Ik zou hier graag iets aan willen doen.’

Dit is een kleine greep uit de mailtjes die cliënten me stuurden, met de vraag of een healing hierin iets zou kunnen betekenen.

Ja. Dat kan zeker. Wat je ook meemaakt en wat je reden ook is om te komen; een healing kan iets voor je betekenen.

En ik zal je dit hieronder uitleggen.

Voordat je gaat lezen: neem niets van me aan, maar merk gewoon hoe het voor je is om dit te lezen. Spreekt het je aan, dan is het wellicht iets voor jou.

Je bent al heel. Waarom voelen we dit vaak niet?

Alles is er al. Alle vrede en voldoening is van nature in iedereen aanwezig. Liefde is onze essentie. En inspiratie is voor iedereen beschikbaar.

Echter, als we opgroeien, ervaren we deze diepe rust, geluk en verbinding vaak niet meer. Er hangt als het ware een sluier overheen. Je ervaart wel eens vlagen van geluk, maar het is ook snel weer weg. Wat is die sluier?

Deze sluier bestaat uit programma’s en overtuigingen die in ons onderbewustzijn liggen opgeslagen, en die je (onbewust dus) hebt overgenomen van je familie, omgeving, of school.

Of het kan zijn dat je een intense ervaring hebt gehad in je leven, je kunt het een trauma noemen, waarover je onderbewustzijn een permanente conclusie heeft getrokken die je nu belemmert om in vrijheid en vol vertrouwen te leven. Een voorbeeldje: je hebt bijvoorbeeld ooit een keer een relatie gehad waarbij je partner deze verbrak. Je ervoer hierbij pijn, waarop je onderbewustzijn trok: ‘ik word altijd verlaten’. En deze conclusie, ofwel het programma, regeert je leven met de angst om ooit weer verlaten te worden. Als gevolg daarvan probeer je het leven en mensen te controleren, of houd je een nieuwe geliefde buiten de deur, om te voorkomen dat je weer verlaten wordt. Maar kunnen we het leven controleren? En word je van dit proberen controleren gelukkig? Waarschijnlijk is je antwoord ‘nee’…

– ik zelf was een professionele control-freak 🙂 Ik weet hoe het voelt; op zijn zachtst gezegd niet fijn en niet vrij –

Het goede nieuws is: we kunnen niet de buitenwereld controleren, maar wél onze binnenwereld helen, waardoor het héle leven er anders uit gaat zien.

Programma’s bepalen je leven, totdat…

De programma’s vertellen bijvoorbeeld ook dat we geluk en succes moeten nastreven buíten onszelf. Dat we niet goed genoeg zijn. Dat we moeten presteren om onze waardigheid te kunnen bewijzen. Dat we onze emoties moeten verstoppen. Of dat de ware liefde van een ander persoon moet komen. En zo zie je, samengevat zeggen de programma’s: ‘geluk en liefde is buiten je. Je bent ervan afgescheiden en je moet je best doen om het te verdienen.’

Vaak weten we ergens met ons hoofd wel dat de liefde en vrede niet van buiten komt – er zijn immers nu al aardig wat boeken over geschreven 😉 Maar het daadwerkelijk voelen van deze onvoorwaardelijke liefde en vrede binnen in onszelf is soms nog lastig.

– Ik zei bijvoorbeeld al een paar jaar; ‘jaaa ik weet het wel, ik ben liefde!’, maar ik voelde het niet. Vrede en liefde was puur en alleen een concept in mijn hoofd. –

Zodra we ons bewust worden van de belemmerende gedachten en programma’s die de barrière vormen tussen jou en het ervaren van jezelf als vrede en liefde, kunnen ze helen. En het lichaam helpt ons daarbij.

Ons lichaam helpt en vertelt.

Ons lichaam is namelijk een energetisch veld vol informatie. Op het moment dat we bij onszelf vandaan gaan en als het ware vanuit de beperkende programma’s leven, geeft het lichaam een signaal. Dit kan heel subtiel zijn. Maar als we niet luisteren, wordt het signaal steeds iets luider. Totdat we moe worden, een burn out krijgen, lichamelijke aandoeningen ervaren, of blessures of mentale klachten krijgen. Deze symptomen zijn er niet om je te pesten of te weerhouden om van het leven te genieten. Integendeel! Ze zijn er om je als het ware te herinneren; keer terug naar jezelf lief mens, zodat je weer van het leven kunt genieten. Heb jezelf lief. Vergeef jezelf. Úit je emoties. Streef niet naar goedkeuring van een ander, maar leer jezelf en je ware prachtige natuur kennen. En ga weer spelen als een kind, ga genieten. Laat je angst gaan. Deel je liefde en creativiteit. (enzovoort, enzovoort 🙂 )

Dus mocht je lichamelijke, mentale of emotionele symptomen of klachten ervaren; weet dat ze er zijn om je helpen terug te keren naar jouw ware prachtige zelf!

Tijdens een healing.

Tijdens een healing help ik je met het helen van belemmerende programma’s. Hoe gaat dit?

Ik verwelkom je in mijn huis. We praten kort over je reden van komst en we gaan vrij snel ‘aan de slag’. Met een bewuste en eenvoudige oefening waarbij je zelf leert om blokkades te helen. En vervolgens ontvang je een energetische healing, waarbij ik natuurlijke vormen van healing gebruik zoals Rigpa Energetic Healing (Tibet), Reiki Usui (Japan) en Dharma Shamanic System (Tibet & Australië) – al deze systemen hebben hetzelfde gemeen: je hoeft nergens in te geloven, het zijn natuurlijke vormen van heling die werken met energie, en iedereen kan het leren. Je zit of je ligt comfortabel op een massagetafel. Je sluit je ogen en laat het gewoon gebeuren, jij hoeft verder niets te doen.

Na de behandeling spreken we even kort na en krijg je per mail de oefening mee naar huis.

Als jij merkt dat dit verhaal je aanspreekt, voel je vrij om hier contact met me op te nemen om zelf te komen ervaren wat een healing voor je kan betekenen.

Wees van harte welkom!

Healing op afstand.

Liever een healing in je eigen huis via Zoom? Dat is ook mogelijk! Geef dit even aan in je bericht, dan maken we een afspraak.

Meer informatie

Iets meer lezen waarom ik als arts besloot mijn medische beroep achter me te laten? En waarom ik nu healings geef? Lees op deze pagina even verder.

Meer weten over Dharma Shamanic System? Klik hier en vind meer informatie op de website van Mundo Armonia NL.

Meer weten over Rigpa Energetic Healing? Klik hier.

Een healing boeken?

Je bent van harte welkom! Je kunt me hier een bericht sturen. Ik neem contact binnen 2 dagen contact met je op.

Locatie

Westerdok in Amsterdam

Tarief healing

90 euro

Hoe lang duurt een sessie?

circa 1 uur

Een healing op afstand boeken?

Je kunt ook een healing sessie ondergaan via Zoom. Stuur me graag even hier een bericht, dan neem ik contact met je op.