Healing

Ervaar je lichamelijke, mentale of emotionele klachten of disbalans?

Heb je een wens om meer innerlijke rust te ervaren?

Wil je belemmerende familiepatronen of angsten achter je laten en meer vanuit je hart leven?

Je bent van harte welkom bij me voor een energetische healing.

Stuur me hier een bericht voor meer informatie of als je een healing wilt boeken.

Ik geef nu ook healings via Zoom. We zien en horen elkaar, beiden vanuit ons eigen huis. Een healing is niet gebonden aan plaats en tijd en is op afstand even effectief als face to face. Lees hieronder meer over de sessies.

Wat houdt een healing in?

We beginnen met een kort gesprek waarin je me vertelt waarvoor je komt. En indien van toepassing kijken we samen naar de wortel van de fysieke, mentale of emotionele disbalans die je ervaart. Vervolgens kom je op een behandeltafel te liggen, met je kleding aan en een deken over je heen. Je ontvangt vervolgens een energetische healing.

Ik maak gebruik van verschillende wijzen van energetische healing, zoals Rigpa Energetic Healing (REH, lees hieronder meer), Reiki Usui en Dharma Shamanic System. Dit zijn allemaal natuurlijke vormen van energiewerk en helpen je om terug te keren naar je natuurlijke staat van zijn.

Rondom de healing deel ik met je hoe je in je dagelijks leven zelf terug kunt keren naar je hart, innerlijke rust, zelfvertrouwen en flow. We doen samen een oefening – afkomstig van de Tibetaanse energetic healing masters –  die je mee kunt nemen naar huis. Dus je ontvangt niet alleen een healing; je gaat ook naar huis met oefeningen en ‘little hints’ waarmee je verder kunt.

Wees van harte welkom te komen ervaren wat een healing voor je kan betekenen!

Iets meer lezen over mijn achtergrond, waarom ik het beroep als arts achter me heb gelaten en me nu richt op energetisch werk? Dat kan! Lees mijn persoonlijke verhaal op deze pagina.

Iets meer over Rigpa Energetic Healing (REH)

REH raakte mij meteen toen ik Jose Antonio Manchado een goede vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf het effect had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geld: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving geven, zodat je een beetje een idee hebt!

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De handelingen werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen enkele meesters het stap voor stap met de wereld begonnen te delen.

Het REH systeem bestaat uit helende practices (handelingen), ontwikkeld door Tibetaanse monniken en zijn gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Hoe werkt het?
Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn of ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Doordat bepaalde blokkades helen, kun je weer gaan ervaren wie je werkelijk bent; vrede, pure liefde. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd en rust in je lichaam.

En wat betekent dat dan in het dagelijks leven?

Dat het je kan helpen om:

  • meer innerlijke rust te ervaren
  • oude belemmerende familiepatronen te helen
  • angsten achter je te laten
  • meer vanuit je hart te kunnen gaan leven
  • liefdevolle keuzes voor jezelf te kunnen maken
  • lichamelijk meer harmonie te kunnen ervaren
  • enzovoort!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; wees welkom voor een privé sessie! Stuur me hier even een bericht.

Een healing boeken?

Dat kan! Stuur me hier even een bericht. Ik neem contact binnen 2 dagen contact met je op

Tarief energetische healing
90 euro

Een healing op afstand boeken?

Dat kan ook! Stuur me graag even hier een bericht, dan neem ik contact met je op.