Healing Sessie

 • Kom je een lichamelijke, emotionele of mentale klacht of uitdaging tegen in je leven en zoek je een natuurlijke behandeling?
 • Zou je minder stress en meer vrede en liefde in jezelf willen ervaren?
 • Kom je steeds hetzelfde conflict tegen in je leven en wil je dit graag vanaf de oorzaak helen?
 • Wil je graag je passies en dromen volgen, maar voel je je geremd?
 • Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag eens een energetische healing ervaren?

Voel je van harte welkom voor een healing sessie!

Ik verwelkom je in mijn praktijk in Haarlem en hoor graag waarmee ik je zou kunnen helpen. Tijdens een kort gesprek verkennen we je hulpvraag.

Vervolgens ontvang je een energetische behandeling. Hierbij maak ik gebruik van natuurlijke, oeroude vormen van heling afkomstig uit Tibet, Japan en Australië. *

Deze behandeling (ook wel ‘energetische healing’ genoemd) is volledig natuurlijk en richt zich erop om de uitdaging in jouw leven vanaf de dieper gelegen oorzaak te helen.

Wil je graag meer informatie over de energetische therapieën? Lees dan gerust even verder.

Wil je graag een healing sessie boeken?

Stuur me hier een bericht. Ik antwoord binnen 2 dagen en samen vinden we een geschikt moment voor jouw sessie.

Hoe ziet een healing sessie eruit?

Ik verwelkom je in m’n praktijk in Haarlem of ontmoet je online via Zoom.

Je deelt met me waar je graag bij geholpen zou willen worden. Afhankelijk van je hulpvraag, hebben we een gesprek, doen we oefeningen en ontvang je een energetische healing.

Voor het ondergaan van een healing kom je comfortabel op een massagetafel te liggen, met je kleding aan en een deken over je heen. Je sluit je ogen en hoeft verder zelf niets te doen.

Naast een energetische healing besteden we, indien van toepassing, aandacht aan hoe je je gezondheid en innerlijke rust op een eenvoudige, maar krachtige manier kunt ondersteunen in je dagelijks leven.

Praktische informatie

Locatie praktijk:

Hof 20
Begijnhof 20
2011 HE Haarlem

Uitwisseling

105 euro (incl. btw) voor een sessie van 60 à 75 minuten

Graag eerst een online kennismaking?

Dat kan! Via Zoom ontmoeten we elkaar, hoor ik graag waarmee ik je kan helpen en kun je na onze ontmoeting beter inschatten of een healing sessie bij mij iets voor jou is. Dit gesprek is gratis én vrijblijvend.

Boek je kennismakingsgesprek hier.

Een healing sessie boeken?

Klik hier

Online via Zoom

In je eigen thuissituatie een healing sessie via Zoom, dit is ook mogelijk!

Voor een online sessie zoek je een plek in je huis (of elders) waar je niet gestoord wordt en comfortabel kunt gaan liggen op het moment waarop de healing begint.

Eerst iets meer weten over Rigpa Energetic Healing?

En waarom ik als arts de overstap heb gemaakt van Westerse geneeskunde naar een andere manier van ‘mensen helpen’? Lees dan eventjes verder:

Een dokter op zoek naar natuurlijke heling

Ik stond bij haar bed. Met een stethoscoop om mijn nek. Een receptenboekje in mijn handen en een ontslagbrief voor de huisarts. Daar ging ze. Nog maar 56 jaar, met een diagnose naar huis die haar leven op z’n kop zette. En ik kon niets doen. Ik had de wond bekeken, die genas goed. Maar haar ogen stonden donker en een glimlach lukte niet meer. Ze zag geen toekomst. En ik kon niets doen. Stond in het protocol en zeiden mijn collega’s. Toch voelde ik ergens: dit kon niet haar eindstation zijn, ik geloofde het gewoon niet! Maar binnen de muren van het ziekenhuis kwam ik niet verder. Ik zegde mijn baan als arts tijdelijk op. Pakte mijn spullen, vloog naar Australië en deed een yogadocent opleiding. Terug in Nederland ontmoette ik Jose Antonio Manchado uit Lanzarote. Hij liet me zien: er is wél iets mogelijk. Hoe donker het in iemands leven ook lijkt te zijn, het licht en de kracht vanbinnen is er nog steeds.

En ik leerde van hem een Tibetaanse wijze van heling: Rigpa Energetic Healing. Voor mij veranderde dit mijn hele blik op gezondheid en realiseerde ik me, ook juist door m’n eigen ervaringen met lichamelijke uitdagingen, dat we onszelf kunnen helpen helen. Dat het lichaam niet tégen ons is, maar aan de bel trekt als we te ver van onszelf verwijderd raken. Dat emoties niet onhandig of fout zijn, maar gewoon gevoeld en geuit willen worden. Dat als er een grote of kleine uitdaging in ons leven aanwezig is, we altijd een keuze hebben: we zien onszelf als slachtoffer, óf gaan we kijken hoe we dankzij de uitdaging kunnen leren, groeien en een betere versie van onszelf kunnen worden. En ik ontdekte dat er heel veel natuurlijke en eenvoudige vormen van heling bestaan die ons hierbij kunnen helpen.

Iets meer over Rigpa Energetic Healing

Rigpa Energetic Healing raakte mij meteen toen ik Jose Antonio een vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf het effect had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geld: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving geven, zodat je een beetje een idee hebt.

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De handelingen werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen enkele meesters het stap voor stap met de wereld begonnen te delen.

Het REH systeem bestaat uit helende practices, ontwikkeld door Tibetaanse monniken, gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan en het is voor iedereen.

Hoe werkt het?

Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn of ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.

En wat betekent dat dan in het dagelijks leven?

Het helpt je om:

 • innerlijke vrede te ervaren
 • mentale rust te ervaren
 • lichamelijk meer energie en gezondheid te ervaren
 • zich herhalende patronen te doorbreken
 • het verleden achter je te kunnen laten
 • oude emoties te kunnen laten gaan
 • gezonde keuzes voor jezelf te kunnen gaan maken
 • je hart te volgen, zonder angst en vol enthousiasme
 • verslavingen te laten gaan
 • enzovoort!

Je hoeft niet te geloven dat het werkt 🙂 Kom zelf ervaren wat een energetische healing voor joú kan betekenen.

Locatie healingpraktijk

HOF 20
Begijnhof 20
2011 HE Haarlem

Online sessie

via Zoom

Graag een healing sessie boeken?

Ontdekken of een healing sessie iets voor jou is?

Ik heb deze healing als heel krachtig en liefdevol ervaren; het heeft echt een oude overtuiging geheeld. Hierna kon/durfde ik in mijn leven/werk te maken en meer te vertrouwen op mijn hart en mijn pad.

Ik vond het prettig omdat de sessies plaatsvonden in de veiligheid van mijn eigen huis. Ik heb tijdens de sessies van Irene geleerd hoe ik meer rust kan ervaren in mijn lichaam. Daarnaast was de healing elke keer weer ontzettend bijzonder. Bij Irene voelde het makkelijk om me open te stellen. Echt de moeite waard!

Via Zoom heb ik twee online healing sessies bij Irene gedaan. De eerste sessie was enorm intensief en transformerend, omdat er een heel oud stuk boosheid naar boven kwam dat geheeld mocht worden, en ook daadwerkelijk gebeurd is, want ik heb er sindsdien geen last meer van gehad. Het was heel fijn om dit samen met Irene te kunnen doen. Dat zij de veilige ruimte bood en aansporing om het gevoel er daadwerkelijk uit te gooien. Beide sessies gaven me een gevoel van vrede en licht, liefdevol Zijn. Een mooi cadeau om jezelf te geven op weg naar innerlijke vrijheid.

Een veelgestelde vraag: werkt dat, een healing via Zoom?

De effecten van een energetische behandeling worden niet beïnvloed door afstand, ook al zijn jij en ik niet in dezelfde ruimte. Wil je graag een healing sessie ervaren, en is de reis naar Haarlem niet haalbaar of wenselijk voor jou? Dan kan een online sessie een uitkomst bieden!

Een online healing is prettig omdat je er niet voor hoeft te reizen en je het kunt ervaren in je eigen vertrouwde omgeving. De ervaring is echter hetzelfde als een “live” sessie, die ik ook meermaals heb mogen ervaren: ik voel liefde voor de hele wereld en ik voel de vrede in mezelf. Irene biedt naast de healing ook tools die je op een leuke manier kunt toepassen in het dagelijks leven. De healing helpt je op weg en de tools bieden je de kans om ook zelf aan de slag te gaan. Gun jezelf dit! Het is de moeite (of eigenlijk vrede :-)) waard

* Rigpa Energetic Healing (Tibet), Dharma Shamanic System (Australië/Tibet) en Reiki Usui (Japan).