Healing

Voel je welkom voor een healing; een 1-op-1 sessie waarbij ik samen met jou kijk naar datgene waar jij graag op dat moment hulp bij ontvangt in je leven – op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak.

Op een eenvoudige wijze help ik je helen; terugkeren naar balans, gezondheid en de rust in jezelf.

Naast het ontvangen van een energetische heling zullen we samen een oefening doen die je zelf ook toe kunt passen in je dagelijks leven.

Deze sessies zijn voor iedereen, alle hulpvragen zijn welkom. Ik ontvang je zoals je bent op dat moment. Ik ben er niet om jou te veranderen of overtuigen van iets, maar ik ben er simpelweg om je bij te staan en te helpen helen.

Op jouw tempo ontmoet ik je waar jij bent op dat moment. En help ik je ervaren dat jij zelf de antwoorden, de wijsheid en de kracht in je hebt om te helen.

Een sessie aanvragen doe je hier.

Eerst meer informatie? Lees dan gerust even verder.

Waarom ik als voormalige dokter ben overgestapt naar deze natuurlijke wijze van heling? Lees dat hier.

Waar kan een energetische healing me bij helpen?

Een healing sessie ondersteunt je bij het terugkeren naar een staat van harmonie en balans, je oorspronkelijke, ware natuur.

Het kan je helpen om:

– innerlijke rust te ervaren
– helderheid te ervaren
– blokkades te helen
– in contact te zijn met je gevoel en je innerlijke wijsheid
– meer vanuit je hart te leven
– terug te keren naar een staat van lichamelijk gezondheid
– familiepatronen achter je te laten
– oordelen, emotionele stress of gevoelens van wrok te bevrijden
– gezonde keuzes voor jezelf te kunnen maken

Welke reden je ook hebt om een sessie te boeken, je bent van harte welkom!

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens een 1-op-1 healing verwelkom ik je op Zoom – of ‘in het echt’. Jij deelt de reden waarom je graag een sessie wil ervaren. We hebben een gesprek vanuit ‘t hart, zonder dat ik de intentie heb je te willen veranderen of overtuigen. Ik wandel als het ware naast je, en jij geeft aan wat je graag zou willen veranderen, ervaren of helen. Daar help ik je vervolgens bij.

Indien van toepassing doen we vervolgens een zelf-helende oefening die we (als jij dit ook wilt) opnemen, zodat je deze kunt herhalen.

Vervolgens ontvang je een energetische healing: je ligt comfortabel op een bank of bed, met een deken over je heen, in een rustige ruimte waar je niet gestoord wordt.

Je sluit je ogen en hoeft zelf niets te doen.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van verschillende natuurlijke vormen van energetische heling, zoals Rigpa Energetic Healing (Tibetaans) en Dharma Shamanic System (Tibet/Australië).

De duur van de behandeling verschilt per persoon. Onze afspraak duurt maximaal 75 minuten, maar het is dus mogelijk dat je eerder klaar bent.

Als je de gelegenheid daartoe hebt; geef jezelf na de healing een paar momenten van rust.

Tarief

Healing sessie a 75min: 90 euro

Mocht je eerst meer willen lezen over de verschillende energetische helingswijzen: meer informatie vind je hieronder. 

Rigpa Energetic Healing (REH)

Rigpa Energetic Healing raakte mij meteen toen ik Jose Antonio Manchado een goede vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik het zelf ook had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geldt: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving delen, zodat je een beetje een idee hebt.

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De handelingen werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen enkele meesters het stap voor stap met de wereld begonnen te delen.

REH bestaat uit helende handelingen, ontwikkeld door Tibetaanse monniken en gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Hoe werkt het?

We zijn energie. Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn of ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.

Wat betekent dit in het dagelijks leven? Dat het je kan helpen om:

– meer innerlijke rust te ervaren
– belemmerende familiepatronen of gewoontes vaarwel te zeggen
– meer vanuit je hart te kunnen leven
– gezonde keuzes voor jezelf te kunnen maken
– lichamelijk meer harmonie te kunnen ervaren
enzovoort!

Dharma Shamanic System

Dharma Shamanic System (DSS) is een energetische geneeswijze. DSS combineert de oeroude traditionele Tibetaanse geneeswijze, die al meer dan 1000 jaar gebruikt door Tibetaanse sjamanen, met de geneeswijze van Australische aboriginal sjamanen, welke meer dan 40.000 jaar geleden ontstaan.

Wanneer je DSS ontvangt tijdens een healing sessie, helpt het je terug te keren naar je natuurlijke staat van innerlijke vrede en harmonie, van waaruit heling en welzijn mogelijk is.

Andere voordelen van DSS zijn onder andere:

  • het heelt pijnlijke en toxische herinneringen uit het verleden, waardoor je meer in het moment van nu kunt leven
  • het kan je bevrijden van oordelen, emotionele stress of gevoelens van wrok
  • het helpt je bij het overstijgen van beperkingen, zodat je kan leven in een meer vrije en authentieke staat van zijn
  • en meer 🙂

Reiki Usui

Reiki Usui is een energetische wijze van heling waarbij de handen gebruikt worden om Universele helende energie door te geven. Reiki harmoniseert alle aspecten van ons wezen, op een fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Het werkt door daar waar disharmonie is, dit ongedaan te maken. Het brengt gezondheid en welzijn terug op alle mogelijke manieren.

Reiki Usui, een oeroude wijze van heling, is herontdekt in het midden van de 19e eeuw door Dr. Mikao Usui, waardoor deze helingswijze weer in opleving kwam en uiteindelijk door Hawayo Takata naar het Westen is gebracht.

Het Usui Reiki systeem is niet alleen eenvoudige en natuurlijke methode, maar ook één van de meest effectieve manieren om Universele levensenergie over te dragen.

Wat kan Reiki voor je betekenen? 

  • Het ondersteunt het natuurlijke zelfhelende vermogen van het lichaam
  • vitaliseert lichaam en geest
  • herstelt spirituele balans en mentaal welzijn
  • brengt de energie van het lichaam weer in balans
  • het maakt geblokkeerde energie los
  • en meer

Reiki I en II en Reiki Master heb ik gevolgd bij en geleerd van Reiki Master Heidi van Herpen, master in de traditionale Usui Reiki Ryoho lineage van Shinobu Saito, 1 van de 22 masters die nog steeds in leven is na het overlijden van Hawayo Takata (1900 – 1980)

Meer informatie

Rigpa Energetic Healing en DSS werd met mij gedeeld door Jose Antonio Manchado. Lees meer over zijn events in Amsterdam en online op de website van Mundo Armonia International.

Wil je een afspraak maken voor een healing?

Je kunt me hier een bericht sturen. Binnen 2 dagen ontvang je een antwoord terug.

Locatie

We ontmoeten elkaar voor de healing sessie online via Zoom.