Privé Healing Sessie

Wil je graag…

  • diepe vrede en rust ervaren in jezelf?

of/en

  • een lichamelijke klacht op een holistische wijze helen?
  • rust en helderheid in je hoofd?
  • belemmerende overtuigingen helen?
  • uitdagingen in je leven gaan zien als kans om te groeien?
  • wrok, schuld of schaamte laten gaan?
  • bepaalde familiepatronen achter je laten?
  • geïnspireerd zijn en je creativiteit uiten?
  • beperkingen laten gaan en leven vanuit je hart?

Ik heet je graag van harte welkom voor een privé sessie! In deze sessie kijk ik met een open hart en brede blik naar datgene waar jij graag hulp bij wilt ontvangen. En bied ik je deze hulp op een manier die op dat moment het meest passend is voor jou.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van tools uit conscious therapy en/of verschillende natuurlijke energetische therapieën als Rigpa Energetic Healing (Tibetaans) en Reiki Usui (Japan). Meer informatie over deze therapieën lees je op deze pagina.

Als voormalig arts hebben deze natuurlijke energetische therapieën en tools via m’n eigen ervaringen en die van cliënten, een diepe indruk op me gemaakt, en mijn ogen geopend naar de eindeloze mogelijkheden van heling.

Hoe ziet een privé sessie eruit?

Bij een privé sessie verwelkom ik je in m’n praktijk in Haarlem.

Je deelt met me waar je graag bij geholpen zou willen worden. Afhankelijk van je hulpvraag, hebben we een gesprek, doen we oefeningen en/of ontvang je een energetische healing.

Voor het ondergaan van een healing kom je comfortabel op een massagetafel te liggen, met je kleding aan en een deken over je heen. In het geval van een online healing zoek je een fijne plek in je huis waar je ontspannen kunt liggen.

Naast een energetische healing besteden we, indien van toepassing, aandacht aan een eenvoudige oefening of tool die je toe kunt passen in je dagelijks leven.

Online via Zoom

In je eigen vertrouwde thuissituatie een privé sessie via Zoom, dit is ook mogelijk!

Je kunt voor deze sessie een plek in je huis opzoeken waar je niet gestoord wordt en comfortabel kunt gaan liggen op het moment dat de energetische healing begint.

Praktische informatie

Locatie

Hof 20
Begijnhof 20
2011 HE Haarlem

Tarief

105 euro (incl. btw) voor een sessie van 60 a 75 minuten

Een afspraak maken?

Stuur me graag via de onderstaande knop een bericht en we vinden samen een geschikt moment.

Locatie

HOF 20
Begijnhof 20
Haarlem

Online sessie

via Zoom

Graag afspraak maken?

Ik heb deze healing als heel krachtig en liefdevol ervaren; het heeft echt een oude overtuiging geheeld. Hierna kon/durfde ik in mijn leven/werk te maken en meer te vertrouwen op mijn hart en mijn pad.

Ik vond het prettig omdat de sessies plaatsvonden in de veiligheid van mijn eigen huis. Ik heb tijdens de sessies van Irene geleerd hoe ik meer rust kan ervaren in mijn lichaam. Daarnaast was de healing elke keer weer ontzettend bijzonder. Bij Irene voelde het makkelijk om me open te stellen. Echt de moeite waard!

Via Zoom heb ik twee online healing sessies bij Irene gedaan. De eerste sessie was enorm intensief en transformerend, omdat er een heel oud stuk boosheid naar boven kwam dat geheeld mocht worden, en ook daadwerkelijk gebeurd is, want ik heb er sindsdien geen last meer van gehad. Het was heel fijn om dit samen met Irene te kunnen doen. Dat zij de veilige ruimte bood en aansporing om het gevoel er daadwerkelijk uit te gooien. Beide sessies gaven me een gevoel van vrede en licht, liefdevol Zijn. Een mooi cadeau om jezelf te geven op weg naar innerlijke vrijheid.

Een veelgestelde vraag: werkt dat, een healing via Zoom?

De effecten van een energetische behandeling worden niet beïnvloed door afstand, ook al zijn jij en ik niet in dezelfde ruimte. Wil je graag een healing sessie ervaren, en is de reis naar Haarlem niet haalbaar of wenselijk voor jou? Dan kan een online sessie een uitkomst bieden!

Een online healing is prettig omdat je er niet voor hoeft te reizen en je het kunt ervaren in je eigen vertrouwde omgeving. De ervaring is echter hetzelfde als een “live” sessie, die ik ook meermaals heb mogen ervaren: ik voel liefde voor de hele wereld en ik voel de vrede in mezelf. Irene biedt naast de healing ook tools die je op een leuke manier kunt toepassen in het dagelijks leven. De healing helpt je op weg en de tools bieden je de kans om ook zelf aan de slag te gaan. Gun jezelf dit! Het is de moeite (of eigenlijk vrede :-)) waard