Healing & Coaching

Tijdens een healing of coaching sessie ondersteun ik je bij het helen van bepaalde thema’s of belemmeringen in je leven. Of dit nu een emotionele blokkade is, een lichamelijke klacht, een burn-out, een relatie die niet goed loopt, het niet kunnen vinden van wat jij wil doen in dit leven of je wil meer zelfvertrouwen en zelfliefde ervaren: je bent met álle hulpvragen welkom. Als je je goed voelt, en dit nog meer kracht en focus wil bijzetten; ook dán kan een sessie of traject je verder helpen.

Want; wil je graag:

  • diepe vrede en rust ervaren in jezelf?

en/of

  • helderheid bij het maken van keuzes?
  • van leven vanuit angst naar leven vanuit vertrouwen en vrijheid?
  • een lichamelijke klacht op een holistische wijze helen?
  • een liefdevolle relatie hebben met jezelf en anderen?
  • belemmerende angsten achter je laten?
  • wrok, schuld of schaamte laten gaan?
  • gewoontes achter je laten die je niet meer dienen en nieuwe gezonde gewoontes introduceren in je leven?
  • vertrouwen ervaren in het leven en in jezelf?
  • leven vanuit je hart?

Dan heet ik je graag van harte welkom!

Ik kijk met een open hart en brede blik naar datgene waar jij graag hulp bij wilt ontvangen. Samen ontdekken we waar jouw grootste obstakels liggen en help ik je deze helen via verschillende manieren, totaal afgestemd op jou in dat moment. We kunnen hier 1 sessie aan besteden of bijvoorbeeld een traject van 3 of 5 sessies afspreken.

Tijdens een sessie maak ik bijvoorbeeld gebruik van bewustzijnsoefeningen, oefeningen vanuit Conscious Therapy, meditaties, zelfhelende tools en energiewerk. Afhankelijk van jouw situatie en vraag, en waar jij staat ten tijde van de sessie. Daarnaast ontvang je tools die je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Bij een energetische healing maak ik gebruik van; Rigpa Energetic Healing (Tibet), Dharma Shamanic System (Australia/Tibet) en Reiki Usui (Japan).

Eerst meer lezen over de verschillende energetische vormen van heling en wat ze voor je kunnen betekenen? Klik hier.

Live, 1 op 1

Haarlem (exacte adres volgt per mail)

Online

via Zoom

Een afspraak maken?

Stuur me via de onderstaande link even een berichtje

Op voorhand wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik vond het prettig omdat de sessies plaatsvonden in de veiligheid van mijn eigen huis. Ik heb tijdens de sessies van Irene geleerd hoe ik meer rust kan ervaren in mijn lichaam. Daarnaast was de healing elke keer weer ontzettend bijzonder. Bij Irene voelde het makkelijk om me open te stellen. Echt de moeite waard!

Voor energetisch werk maakt afstand niks uit. Ik stond er helemaal open in en wist niet wat ik kon verwachten. Met ook de vraag of het online wel zou ´werken´. Nou en of! Ik heb deze healing als krachtig en liefdevol ervaren; het heeft echt een oude overtuiging geheeld. Hierna kon/durfde ik een belangrijke stap in mijn leven/werk te maken en meer te vertrouwen op mijn hart en mijn pad. Dankjewel, Irene!

“Ik heb de sessie met Irene als heel erg prettig ervaren, het voelde bijna alsof we elkaar al eerder ontmoet hebben. Dit gevoel van vertrouwen hielp enorm om echt in het moment te zijn, alles te mogen voelen, los te laten en met een open liefdevolle blik naar mezelf en anderen te kijken. De sessie leverde me een intens gevoel van liefde, stilte en rust op waar ik ook nu nog naar terug kan.”

Locatie voor jouw healing of coaching sessie

Live

Voor een 1-op-1 sessie ben je van harte welkom in de Roosveldstraat in Haarlem.

Het exacte adres volgt per mail.

Online via Zoom

In je eigen thuissituatie een privé sessie via Zoom.

Je kunt voor deze sessie een plekje in je huis opzoeken waar je niet gestoord wordt.

Tarief

We kijken samen waar jouw behoefte ligt; 1 sessie of een traject van meerdere. Één sessie (van circa 60 a 90 min) kost 90 euro (exclusief BTW). Mocht je financieel nu niet de mogelijkheid hebben om dit te bekostigen, dan kijken we naar een oplossing.

Een afspraak maken?

Een veelgestelde vraag:

‘Werkt dat, een online healing via Zoom?’

De effecten van een sessie en energetische behandeling worden niet beïnvloed door afstand, ook al zijn jij en ik niet in dezelfde ruimte. Sommige mensen hebben de voorkeur voor een sessie via Zoom, omdat ze na het gesprek, de oefeningen en de behandeling in hun eigen huis kunnen ontspannen en de healing op zich in kunnen laten werken. Lees hierboven – en onder een aantal testimonials van mensen die een online healing sessie hebben ervaren.

“Via Zoom heb ik twee online healingsessies bij Irene gedaan van 1,5 uur met een periode ertussen van twee weken. De eerste sessie was enorm intensief en transformerend, omdat er een heel oud stuk boosheid naar boven kwam dat geheeld mocht worden, en ook daadwerkelijk gebeurd is, want ik heb er sindsdien geen last meer van gehad. Het was heel fijn om dit samen met Irene te kunnen doen. Dat zij de veilige ruimte bood en aansporing om het gevoel er daadwerkelijk uit te gooien. De tweede sessie was veel milder, met visualisaties en vooral inzichtgevend. Beide sessies gaven me een gevoel van vrede en licht, liefdevol Zijn. Een mooi cadeau om jezelf te geven op weg naar innerlijke vrijheid.” 

Een online healing is prettig omdat je er niet voor hoeft te reizen en je het kunt ervaren in je eigen vertrouwde omgeving. Na de healing kun je de tijd nemen voor jezelf. De ervaring is echter hetzelfde als een “live” sessie, die ik ook meermaals heb mogen ervaren: ik voel liefde voor de hele wereld en ik voel de vrede in mezelf. Irene biedt naast de healing ook tools die je op een leuke manier kunt toepassen in het dagelijks leven. De healing helpt je op weg en de tools bieden je de kans om ook zelf aan de slag te gaan. Gun jezelf dit! Het is de moeite (of eigenlijk vrede :-)) waard