Healing

Wil je graag vrede in jezelf ervaren?

Ervaar je een lichamelijke klacht of aandoening en ben je op zoek naar een holistische benadering en heling?

Ben je op zoek naar een manier om blokkades of angsten te helen?

Of wil je belemmerende patronen of gewoontes achter je laten?

Tijdens een 1-op-1 healing kan ik je hierbij helpen.

Welke reden je ook hebt om langs te komen, je bent van harte welkom voor een sessie!

Wil je eerst meer informatie: lees dan hieronder verder.

Wil je graag een afspraak maken? Neem dan graag hier contact met me op. Binnen 2 dagen ontvang je een antwoord van mij.

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens een 1-op-1 healing verwelkom ik je en vraag ik je waarmee ik je kan helpen. We praten hier even kort over en gaan dan over tot de healing.

We starten, indien van toepassing, de healing met een bewuste oefening; een eenvoudige meditatie of bijvoorbeeld visualisatie.

Vervolgens ontvang je een energetische healing: je ligt comfortabel op een massagetafel, met je kleding aan en een deken over je heen. Je sluit je ogen en hoeft zelf verder niets te doen.

Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van verschillende natuurlijke en oeroude wijzen van energetische heling, zoals:

– Reiki Usui (Japan)
– Rigpa Energetic Healing (Tibetaans)
– Dharma Shamanic System (Tibet/Australië)

Wat wordt toegepast in de sessie is geheel afhankelijk van het moment en gebeurt op gevoel. Vaak is het een combinatie van bovenstaande therapieën.

Je hoeft voor deze healing niet ‘te geloven dat het werkt’. Ervoor openstaan is genoeg. Wat jij zelf ervaart tijdens de sessie is precies goed zoals het is.

De duur van de behandeling verschilt per persoon. Onze afspraak duurt maximaal 75 minuten, maar het is dus mogelijk dat je eerder klaar bent.

Na de healingsessie kun je ‘beweging’ in jezelf ervaren. Je kunt het zien als de energetische heling die verder gaat nadat onze sessie is beëindigd. Als je de gelegenheid daartoe hebt; geef jezelf na de healing een paar momenten van rust.

Waar kan een energetische healing me bij helpen?

Een healing helpt je bij het helen van de dieper gelegen oorzaak van een fysiek/mentaal/emotioneel symptoom, disbalans of klacht. Deze oorzaak of energetische blokkade is gelegen in het onderbewustzijn.

Je kunt de fysieke/mentale/emotionele uitdaging in je leven zien als een lampje op het dashboard van je auto: ‘de olie is bijna op!’ In plaats van dat lampje af te plakken, richten we ons tijdens de 1-op-1 healing op het verversen van de olie, oftewel: het helen van de oorzaak.

En er zijn ook zeker dingen die je zelf kunt doen! Hier zal ik meer over delen tijdens de sessie.

Tarief

Healing sessie a 60 – 75min: 90 euro

Healing op afstand

In je eigen huis een healing op afstand ontvangen is ook mogelijk.

Tijdens deze healing hebben we eerst contact per telefoon of Zoom en vervolgens ontvang je een energetische healing.

Mocht je eerst meer willen lezen over de verschillende energetische helingswijzen: meer informatie vind je hieronder. Voor al deze helingssystemen geldt: je hoeft nergens in te geloven, het is volledig natuurlijk en geschikt voor iedereen.

Rigpa Energetic Healing (REH)

Rigpa Energetic Healing raakte mij meteen toen ik Jose Antonio Manchado een goede vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf REH had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geld: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving delen, zodat je een beetje een idee hebt.

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De handelingen werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen enkele meesters het stap voor stap met de wereld begonnen te delen.

REH bestaat uit helende handelingen, ontwikkeld door Tibetaanse monniken en gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Hoe werkt het?

Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn of ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.

Wat betekent dit in het dagelijks leven? Dat het je kan helpen om:

– meer innerlijke rust te ervaren
– belemmerende familiepatronen of gewoontes vaarwel te zeggen
– meer vanuit je hart te kunnen leven
– gezonde keuzes voor jezelf te kunnen maken
– lichamelijk meer harmonie te kunnen ervaren
enzovoort!

Dharma Shamanic System

Dharma Shamanic System (DSS) is een energetische geneeswijze. DSS combineert de oeroude traditionele Tibetaanse geneeswijze, die al meer dan 1000 jaar gebruikt door Tibetaanse shamanen, met de geneeswijze van Australische aboriginal shamanen, welke meer dan 40.000 jaar geleden ontstaan. Het werkt in eenheid samen met Universele energie en Moeder Aarde energie.

Wanneer je DSS ontvangt tijdens een healing sessie, helpt het je terug te keren naar je natuurlijke staat van innerlijke vrede en harmonie, van waaruit heling en welzijn mogelijk is.

Andere voordelen van DSS zijn onder andere:

  • het heelt pijnlijke en toxische herinneringen uit het verleden, waardoor je meer in het moment van nu kunt leven
  • het kan je bevrijden van oordelen, emotionele stress of gevoelens van wrok
  • het helpt je bij het overstijgen van beperkingen, zodat je kan leven in een meer vrije en authentieke staat van zijn
  • en meer 🙂

Reiki Usui

Reiki Usui is een energetische helingswijze waarbij de handen gebruikt worden om Universele helende energie door te geven. Reiki harmoniseert alle aspecten van ons wezen, op een fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Het werkt door daar waar disharmonie is, dit ongedaan te maken. Het brengt gezondheid en welzijn terug op alle mogelijke manieren.

Reiki Usui, een oeroude wijze van heling, is herontdekt in het midden van de 19e eeuw door Dr. Mikao Usui, waardoor deze helingswijze weer in opleving kwam en uiteindelijk door Hawayo Takata naar het Westen is gebracht.

Het Usui Reiki systeem is niet alleen eenvoudige en natuurlijke methode, maar ook één van de meest effectieve manieren om Universele levensenergie over te dragen.

Wat kan Reiki voor je betekenen? 

  • Het ondersteunt het natuurlijke zelfhelende vermogen van het lichaam
  • vitaliseert lichaam en geest
  • herstelt spirituele balans en mentaal welzijn
  • brengt de energie van het lichaam weer in balans
  • het maakt geblokkeerde energie los
  • en meer

Reiki I en II heb ik gevolgd bij en geleerd van Reiki Master Heidi van Herpen, master in de traditionale Usui Reiki Ryoho lineage van Shinobu Saito, 1 van de 22 masters die nog steeds in leven is na het overlijden van Hawayo Takata (1900 – 1980)

Meer informatie

Iets meer lezen waarom ik als arts besloot mijn medische beroep achter me te laten en nu energetische healings geef? Lees op deze pagina even verder.

Rigpa Energetic Healing en DSS heb ik overgedragen gekregen van Jose Antonio Manchado uit Lanzarote. Hij geeft zelf geen 1-op-1 healings, maar wel zeer regelmatig prachtige healing events in Amsterdam! Lees meer – bijvoorbeeld zijn agenda van oktober 2020 – op de website van Mundo Armonia International.

Wil je een afspraak maken voor een healing?

Je kunt me hier een bericht sturen. Binnen 2 dagen ontvang je een antwoord van mij terug.

Locatie 

De Ruimte
Weesperzijde 79a
1091 EJ Amsterdam

Bereikbaarheid

OV: Metrostation Wibautstraat is op 3 minuten loopafstand
Auto: er is voldoende parkeergelegenheid aan de Weesperzijde en op parkeerterreinen in de omgeving.

Navigatie tip: voer het adres ‘Weesperzijde 79a Amsterdam’ in (en niet ‘de Ruimte’, dan leidt de navigatie je naar het nabije Volkshotel).