1-op-1 healing sessie

In verband met de huidige maatregelen rondom het Coronavirus, geef ik tijdelijk mijn 1-op-1 healing sessies via een video call. We zien en horen elkaar, beiden vanuit ons eigen huis. Een 1-op-1 energetische healing is niet gebonden aan plaats en tijd en is op afstand even effectief als face to face. Lees hieronder meer over de sessies!

Kom je lichamelijke, mentale of emotionele uitdagingen tegen?

Wil je bepaalde belemmerende familiepatronen of angsten achter je laten en meer vanuit je hart leven?

Je bent van harte welkom voor een 1-op-1 healing sessie!

Een sessie boeken? Stuur me hier een bericht.

Wat houdt een sessie in?

De 1-op-1 sessie begint met een kort gesprek waarin je me vertelt waarvoor je komt. En indien van toepassing kijken we samen naar de oorzaak van de fysieke, mentale of emotionele disbalans die je ervaart. Vervolgens kom je op een behandeltafel te liggen, met je kleding aan en een deken over je heen. Je ontvangt vervolgens een energetische healing, vaak in combinatie met een oefening of meditatie.

Ik maak gebruik van verschillende manieren van energetische healing, zoals Rigpa Energetic Healing (REH, lees hieronder meer), Reiki Usui en helende handelingen vanuit Dharma Shamanic System. Dit zijn allemaal natuurlijke vormen van energiewerk. Om dit te ondergaan hoef je nergens in te geloven. Je hoeft alleen maar voor de behandeling open te staan, that’s it!

Rondom de energetische behandeling ondersteun en begeleid ik jou zodat je leert (of beter gezegd: herinnert) hoe je het zelf-helende vermogen van je lichaam kunt activeren. Je leert hoe je in het dagelijks leven kunt helen en terug kunt keren naar je natuurlijk staat van zijn: innerlijke rust, gezondheid en geluk.

Wees van harte welkom te komen ervaren wat een sessie voor je kan betekenen!

Iets meer lezen over mijn achtergrond, waarom ik het beroep als arts achter me heb gelaten en me nu richt op energetisch werk? Dat kan! Lees mijn persoonlijke verhaal op deze pagina.

Iets meer over Rigpa Energetic Healing (REH)

REH raakte mij meteen toen ik Jose Antonio Manchado een goede vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf het effect had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geld: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving geven, zodat je een beetje een idee hebt!

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De handelingen werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen enkele meesters het stap voor stap met de wereld begonnen te delen.

Het REH systeem bestaat uit helende practices (handelingen), ontwikkeld door Tibetaanse monniken en zijn gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Hoe werkt het?
Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn of ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.

En wat betekent dat dan in het dagelijks leven?

Dat het je kan helpen om:

  • meer innerlijke rust te ervaren
  • oude belemmerende familiepatronen te helen
  • meer vanuit je hart te kunnen gaan leven
  • gezonde keuzes voor jezelf te kunnen maken
  • lichamelijk meer harmonie te kunnen ervaren
  • enzovoort!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; wees welkom voor een privé sessie! Stuur me hier even een bericht.

Een 1-op-1 sessie boeken?

Dat kan! Stuur me hier even een bericht en je ontvangt meer informatie van me.

Tarief: 90 euro

Is een healing op afstand mogelijk?

Jazeker! Geef in je bericht aan dat je een online sessie wenst. Vlak voor aanvang ontvang je een link voor ‘Whereby’ en we kunnen meteen van start! (geen download nodig van een video call programma)

Tarief: 70 euro

Betaling verloopt via een Tikkie of bankoverschrijving.