Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yin Yoga, Tibetaanse Meditatie & Ligconcert @ Club Yoga Leeuwarden (15.00 en 18.30)

16 februari 2020, 15:00 - 17:30

- €30

UPDATE: omdat de eerste sessie van 15.00 snel volgeboekt was, geef ik een tweede workshop van 18.30 – 20.30! Hiervoor zijn nog kaartjes beschikbaar.

We ontmoetten elkaar in 2015 op het Yogafestival Terschelling, Rianne Hoekstra (eigenaresse Club Yoga) en ik. En vanaf dat moment reisde ik naar de prachtige yogastudio Club Yoga in Leeuwarden om yogaworkshops en ligconcerten te geven. De laatste was in 2018 en nu, 5 jaar na onze eerste ontmoeting, is het weer zover! Ben je erbij? Lees hieronder de beschrijving en link om je aan te melden.

2 uur lang ontspannen, in Yin Yoga houdingen, meditatie en ligconcert?

Tijdens deze workshop neemt Irene je mee op reis naar binnen. We duiken uit het hoofd, plonsen in ons hart. That’s where the magic happens!

Met Tibetaanse meditatie oefeningen richten we ons op waar ons hart zo goed in is: compassie, dankbaarheid en onvoorwaardelijke liefde. Deze simpele oefeningen kunnen je ook in het dagelijks leven helpen om meer in het moment van nu aanwezig te zijn en diepe innerlijke rust te kunnen ervaren. In de Yin Yoga houdingen geven we ons lichaam gelegenheid om diep te stretchen en ontspannen. En geen zorgen! Als een houding je niet past, is er altijd een alternatief.

Aan het einde van deze reis ga je heerlijk liggen en ontvang je een sound healing. Luisterend naar de helende klanken van klankschalen, gitaar, handpan, kleine instrumenten en Irene haar prachtige stem is er ruimte om te ontspannen.

Wees welkom op deze reis van je hart!

Over Irene Sportel

Irene is yogadocent, muzikant, therapeut en voormalig arts. Toen ze tegen de grenzen van de Westerse geneeskunde aanliep, besloot ze haar hart te volgen en gezondheid en geluk vanuit een ander, holistisch, perspectief te benaderen. Als yogadocent geeft ze les bij Delight Yoga in Amsterdam. Ze organiseert concerten en dagretraites en bracht in 2018 haar EP ‘Sound of Life’ uit, deze is natuurlijk te koop voor €10 (contant) na de workshop. Tevens geeft ze in Amsterdam privé therapeutische sessies waarbij ze gebruik maakt van een Tibetaans energetische wijze van heling. Voor meer informatie over haar werk, kijk op www.irenesportel.com

Gegevens

Datum:
16 februari 2020
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.club-yoga.nl/workshops-x-evenementen.html

Organisator

Club Yoga
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Club Yoga
Westersingel 2F
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
16 februari 2020
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.club-yoga.nl/workshops-x-evenementen.html

Organisator

Club Yoga
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Club Yoga
Westersingel 2F
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps