Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE: Yin Yoga & Meditatie & Live muziek 5 weekse

30 juni 2021, 20:00 - 28 juli 2021, 21:15

- €55

 

Online Yin Yoga & Meditatie 5 weekse

Wil je graag terugkeren naar kalmte?

De vrede in jezelf her-ontdekken?

Na een dag vol beweging, een moment voor jezelf?

Onder de oppervlakte van gedachten en verhalen voelen wie je echt bent?

Je lichaam stretchen en ontspannen?

Achter je laten wat je niet meer dient?

Liefde en compassie voor jezelf ervaren?

Zodat je nog meer je ware zelf kunt zijn, en kunt genieten van het leven in vrijheid en in verbinding?

 

Dan is deze Yin Yoga & Meditatie & Live muziek 5 weekse iets voor jou!

 

Elke woensdagavond komen we samen via Zoom, duiken we van ons hoofd naar ons hart. Iedere keer met de intentie om diep met onszelf in contact te zijn, op een milde en compassievolle manier. Yin Yoga, meditatie en live muziek zijn daar de tools voor. De focus ligt niet op het goed uitoefenen van een houding, maar op het gebruiken van de Yin Yoga houding (zittende of liggende stretches) als een manier om met jezelf te zijn, jezelf te leren kennen en dieper in de rust te kunnen zakken.

 

De meditaties – voor innerlijke vrede, kalmte, compassie, vergeving en heling – zijn veelal afkomstig uit Tibet, al eeuwenoud, en eenvoudig. Ook doen we bewuste oefeningen om diepgewortelde beperkende overtuigingen te laten gaan (gedachten en ideëen die klinken als ‘ik kan het niet’, ‘dit is onmogelijk’, ‘ik ben het niet waard’, etc). De oefeningen vragen niet van je dat je erin gelooft, maar dat je ze gaat doen en zélf ervaart wat het effect voor jou is.

 

Één van de voordelen van het online volgen van een programma als dit, is dat je de lessen doet in je thuissituatie, de tools meteen kan toepassen in het dagelijks leven en zo het effect ervan kunt merken!

 

De stilte, liefde, wijsheid en inzichten zijn al in jou aanwezig, en deze reis helpt je om daar weer mee in contact te zijn.

 

Aan het einde van elke sessie lig je in een ontspannende houding en speel ik live-muziek voor je, om je nog dieper de ontspanning in te begeleiden.

 

Iedereen is welkom!

 

Kun je niet bij de live-stream zijn, dan kun je de recordings rustig in je eigen tijd terugkijken tot 4 augustus.

Testimonials

“Bijzonder en fijn. Een hele nieuwe ervaring in yoga doen die me veel brengt, om te beginnen meer mildheid naar en vertrouwen in mezelf.”
– Roosmarijn

“Het waren heerlijke yogalessen, waarbij rust en naar binnen keren, vanuit vriendelijkheid en liefde mij bij blijft. Plons in je hart en voel de rust en ruimte.”
– Inge

“Het was een heerlijk thuiskomen. Vol inspiratie en heling.”
– Jeanielle

“Het was een helende reis. De meditaties zijn heel eenvoudig en met veel lichtheid , humor, compassie, vriendelijkheid gebracht. Er is veel zwaarte uit mijn innerlijk verdwenen.”
– Sheila

Praktische informatie

Data: 30 juni, 7 juli, 14 juli, 21 juli en 28 juli
Tijd: 20.00 – 21.15 (CEST, NL tijd)
Waar: Zoom
Uitwisseling: 55 euro (inclusief toegang tot alle recordings)

Iets meer over Yin Yoga

Yin Yoga heeft een rustig karakter, en de houdingen richten zich op het dieper gelegen bindweefsel in ons lichaam. Het gaat er niet om dat je met je lichaam in een specifieke houding komt – zoals op de plaatjes – maar we gebruiken de houdingen om ons lichaam en onze mind beter te leren kennen en ervaren.

De zittende of liggende houdingen houden we 3 tot 5 minuten aan. Bij iedere pose geef ik suggesties voor het aanpassen van de houding of alternatieve posities. En er is veel ruimte voor de stilte.

En je hoeft dus niet flexibel te zijn 🙂 Het doen van Yin Yoga heeft niets met ‘flexibel zijn’ te maken: het is een ontmoeting met je lijf en jezelf.

Voor wie?

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, alle niveaus, van beginner tot meer ervaren Yin Yoga- beoefenaar. Ook als je blessures hebt of zwanger bent, ben je van harte welkom. Voor iedere les geldt: luister goed naar je lichaam. Hoe? Daar zal ik je in begeleiden.

Deelname

De prijs voor deze 5 weekse serie bedraagt 55 euro (inclusief toegang tot alle recordings).

Deelnemen aan deze serie?

 

Heb je nog vragen? Laat het me gerust weten door me hier een bericht te sturen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Liefs,
Irene

Gegevens

Begin:
30 juni 2021, 20:00
Einde:
28 juli 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom

Gegevens

Begin:
30 juni 2021, 20:00
Einde:
28 juli 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom