Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yin Yoga & Meditatie 5 weekse mei/juni – NL gesproken

19 mei 2021, 20:00 - 16 juni 2021, 21:15

- €55

 

Yin Yoga & Tibetaanse Meditatie 5 weekse: mei/juni

Een wekelijkse reis van hoofd naar hart, van doen naar ‘zijn’, van moeten naar ontspannen…

In het dagelijks leven, met veel beweging en verandering kan het een uitdaging zijn om bij jezelf te blijven. En soms raken we een beetje verdwaald als we teveel op zoek gaan naar geluk, liefde en vrede buiten onszelf.

Deze serie helpt je herinneren en brengt je steeds weer terug naar die plek in jezelf waar alles waar je naar zoekt al aanwezig is. Je hart. Met Yin Yoga sequences die het lichaam helpen openen, ontspannen en verjongen. En Tibetaanse meditaties die onze aandacht van buiten naar binnen brengen. Aan het einde (of begin) van de les hoor je live muziek, die je kan helpen om nog dieper te ontspannen.

We gaan van doen, naar rusten en zijn. We keren terug naar stilte. In plaats van streng zijn voor jezelf, gaan we met de ogen van ons hart – vol compassie – naar onszelf kijken. We laten onwaarheden die we onszelf altijd hebben verteld vallen, waardoor we weer bij de liefde en rust uitkomen die we diep van binnen zijn. En we gaan met lichtheid deze reis tegemoet, want als we het té serieus nemen wordt het een lange tocht 😉 Genieten van elke stap, van het onderweg-zijn, met als enige bestemming: terugkeren naar de rust en vrede in onszelf.

Iedere woensdagavond zien we elkaar via Zoom, genieten van een Yin Yoga sequence, meditatie en live muziek. Met elke week een nieuw thema, en na elke les ontvang je een recording en kleine samenvatting.

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 19, 26 mei, 2, 9 en 16 juni
Hoe laat? 20.00 – 21.15 (Nederlandse tijd, 75 min)
Waar? live-stream via Zoom
Uitwisseling: 55 euro (inclusief toegang tot alle recordings)

Iets meer over Yin Yoga

Yin Yoga heeft een rustig karakter, en de houdingen richten zich op het dieper gelegen bindweefsel in ons lichaam. Het gaat er niet om dat je met je lichaam in een specifieke houding komt – zoals op de plaatjes – maar we gebruiken de houdingen om ons lichaam en onze mind beter te leren kennen en ervaren.

De zittende of liggende houdingen houden we 3 tot 5 minuten aan. Bij iedere pose geef ik suggesties voor het aanpassen van de houding of alternatieve posities. En er is veel ruimte voor de stilte.

En je hoeft dus niet flexibel te zijn 🙂 Het doen van Yin Yoga heeft niets met ‘flexibel zijn’ te maken: het is een ontmoeting met je lijf en jezelf.

Voor wie?

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, alle niveaus, van beginner tot meer ervaren Yin Yoga- beoefenaar. Ook als je blessures hebt of zwanger bent, ben je van harte welkom. Voor iedere les geldt: luister goed naar je lichaam. Hoe? Daar zal ik je in begeleiden.

Testimonials

Het waren heerlijke yogalessen, waarbij rust en naar binnen keren, vanuit vriendelijkheid en liefde mij bij blijft. Plons in je hart en voel de rust en ruimte.
– Inge

Het was een heerlijk thuiskomen. Vol inspiratie en heling
– Jeanielle

Het was een helende reis. De meditaties zijn heel eenvoudig en met veel lichtheid , humor, compassie, vriendelijkheid gebracht. Er is veel zwaarte uit mijn innerlijk verdwenen.
– 
Sheila

Deelname

De prijs voor deze 5 weekse serie bedraagt 55 euro, inclusief 3 bonus meditaties.

Deelnemen aan deze serie?

Deze serie aan iemand kado geven?

Klik op de bovenstaande knop en vul je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging en een betaallink. Zodra je betaling binnen is, ontvang je praktische informatie en een link voor de Zoom-sessies.

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen!

Liefs,
Irene

 

 

Gegevens

Begin:
19 mei 2021, 20:00
Einde:
16 juni 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom

Gegevens

Begin:
19 mei 2021, 20:00
Einde:
16 juni 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom