Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE: Yin Yoga & Meditatie 5 weekse – maart 2021 (NL gesproken)

3 maart 2021, 20:00 - 31 maart 2021, 21:15

- €55

Yin Yoga & Meditatie 5 weekse in Maart

In de huidige tijd waarin er veranderingen en uitdagingen zijn in de wereld om ons heen, lijkt het belangrijker dan ooit om innerlijke vrede en rust in onszelf te hervinden, met onze aandacht naar binnen te keren en liefdevol tijd te besteden aan onszelf. 

Te ontdekken wie we echt zijn, te herontdekken waar de liefde al is – in onszelf!

Met deze Yin Yoga & Meditatie serie keren we met onze aandacht naar binnen, terug naar de rust en vrede in onszelf. En als we in contact zijn met deze rust, ontstaat er ruimte voor heling en inspiratie, compassie, verbetert onze focus, maken we andere – gezondere – keuzes en verandert onze kijk op de wereld om ons heen.

De Yin Yoga houdingen richten zich op het stretchen van het dieper gelegen bindweefsel in ons lichaam. De zittende of liggende houdingen houden we 3 tot 5 minuten aan om onszelf alle tijd en ruimte te geven deze te doorvoelen. Bij iedere pose geef ik suggesties voor het aanpassen van de houding of alternatieve posities.

Via meditaties – bewuste oefeningen – gericht op innerlijke rust en zelfheling creëeren we opnieuw ruimte in de mind en onszelf en maken we contact met wie we daadwerkelijk zijn, los van de rollen die we spelen in het dagelijks leven. Deze maand richten we ons op universele thema’s als dankbaarheid, overvloed, compassie, zelfliefde en innerlijke stilte.

Deze meditaties waarvan we gaan genieten zijn gebaseerd en geïnspireerd op meditaties afkomstig van Tibetaanse meesters. Zij houden zich al duizenden jaren bezig met leven vanuit hun hart met innerlijke vrede als hun hoogste prioriteit. De meditaties staan los van religie of dogma. Je hoeft het niet ‘te kunnen’. Het gaat niet over geen gedachten meer hebben of ‘er heel goed in zijn’. Meditatie is bewust zijn. En de enige meester en wijsheid die we hoeven te volgen in ons leven zit al in onszelf. De oefeningen helpen je om hier weer contact mee te maken.

En: je hoeft niet te geloven dat het werkt! De uitnodiging is om zelf te gaan ervaren wat het met joú doet.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, alle niveaus, van beginner tot meer ervaren Yin Yoga- beoefenaar. Ook als je blessures hebt of zwanger bent, ben je van harte welkom. Voor iedere les geldt: luister goed naar je lichaam. Hoe? Daar zal ik je in begeleiden.

En tijdens de eindontspanning kun je genieten van live muziek!

Wil je graag meedoen met deze Yin Yoga & Meditatie 5 weekse? Lees dan even verder.

Praktische informatie

Wat: wekelijks een live-stream Yin Yoga & Meditatie sessie (75 min)

Data: 3, 10, 17, 24, 31 maart 2021 (5 lessen)

Tijd: 20.00 – 21.15 CET (Amsterdam tijd)

Locatie: online via Zoom

Extra: naast deze 5 live-stream sessies ontvang je 3 audio meditaties die je kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Kun je niet bij de live-stream zijn? Je hebt toegang tot de recordings gedurende de gehele maand maart.

Deelname

De prijs voor deze 5 weekse serie bedraagt 55 euro

Deelnemen aan deze serie?

Vul je gegevens in via het onderstaande formulier. Je ontvangt binnen 1 dag een bevestiging en een betaallink. Zodra je betaling binnen is, ontvang je praktische informatie en wekelijks een link voor de Zoom-sessie. De 3 bonus meditaties ontvang je in de 3e week van maart.

Sign Up 5 weekse maart 2021

Gegevens

Begin:
3 maart 2021, 20:00
Einde:
31 maart 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom

Gegevens

Begin:
3 maart 2021, 20:00
Einde:
31 maart 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom