Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE Yin Yoga & Meditatie – 5 weekse: april 2021 (NL gesproken)

7 april 2021, 20:00 - 5 mei 2021, 21:15

- €55

Yin Yoga & Tibetaanse Meditatie 5 weekse: APRIL 

Iedere woensdagavond: Yin Yoga, meditatie, live muziek. We duiken ons hart in, terug naar de stilte, naar innerlijke vrede. Terug naar het moment van nu.

Na de eerste 5 weekse serie in maart, heet ik je graag van harte welkom bij deze  2e Yin Yoga & Meditatie 5 weekse in April!

In plaats van zoeken buiten onszelf, nodigt deze serie je uit om met je aandacht naar binnen keren, en de vrede en liefde ín onszelf weer herontdekken. Een vrede die niet afhankelijk is van wat er om ons heen gebeurt, maar er altijd is. Liefde die niet afhankelijk is van of een ander ons aandacht en liefde geeft, maar die onvoorwaardelijk aanwezig is. Dit is allemaal al in ons aanwezig. Alleen velen van ons zijn opgevoed om niet naar binnen, maar naar buiten te gaan om dit alles te vinden: liefde, geluk, succes, overvloed.

Tijdens deze serie krijg je de tools om dit weer ín jezelf te herontdekken. Op een eenvoudige manier, stap voor stap. Waarin elke stap van waarde is, je niet ‘ver’ of ‘beginner’ bent, en je niet ‘goed’ of ‘slecht’ kunt zijn – in mediteren of in Yin Yoga.

We maken gebruik van verschillende Tibetaanse meditaties om terug te keren naar de innerlijke vrede. Yin Yoga houdingen helpen ons om liefdevol in contact te zijn met ons lichaam en het te ervaren als een bondgenoot op je reis.

Elke week heeft de les een ander thema. Na iedere les ontvang je een mail met daarin de highlights én de recording, zodat je de sessie kunt herhalen in je eigen tijd. Zelf-helende oefeningen, meditaties voor innerlijke vrede, tools en affirmaties komen voorbij.

En: aan het einde van iedere les is er live -muziek: een Tibetaanse of Indiase (Sanskriet) mantra, passend bij het thema van de week.

De meditaties en bewuste oefeningen die ik met je deel zijn afkomstig van de Tibetaanse meesters (waaronder Jose Antonio Manchado) die 100% in hun hart zijn en innerlijke vrede als hun eerste prioriteit hebben. Ze leven in overvloed, gezondheid en met heel veel energie en plezier. De oefeningen zijn niet gebaseerd op concepten, geloof of religie, maar nodigen je uit om zelf te gaan erváren.

We richten ons tijdens deze serie niet op een bestemming, maar genieten van de reis zelf!

Iets meer over Yin Yoga

Yin Yoga heeft een rustig karakter, en de houdingen richten zich op het dieper gelegen bindweefsel in ons lichaam. Het gaat er niet om dat je met je lichaam in een specifieke houding komt – zoals op de plaatjes – maar we gebruiken de houdingen om ons lichaam en onze mind beter te leren kennen en ervaren.

De zittende of liggende houdingen houden we 3 tot 5 minuten aan. Bij iedere pose geef ik suggesties voor het aanpassen van de houding of alternatieve posities. En er is veel ruimte voor de stilte.

En je hoeft dus niet flexibel te zijn 🙂 Het doen van Yin Yoga heeft niets met ‘flexibel zijn’ te maken: het is een ontmoeting met je lijf en jezelf.

Voor wie?

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, alle niveaus, van beginner tot meer ervaren Yin Yoga- beoefenaar. Ook als je blessures hebt of zwanger bent, ben je van harte welkom. Voor iedere les geldt: luister goed naar je lichaam. Hoe? Daar zal ik je in begeleiden.

We starten allemaal, iedere sessie weer, met een open en frisse blik. Met een nieuwsgierige houding duiken we de ervaringen in en zien we vanzelf wat er ontstaat!

Wil je graag meedoen met deze Yin Yoga & Meditatie 5 weekse? Lees dan even verder.

Praktische informatie

Wanneer: 7, 14, 21, 28 april en 5 mei (5 sessies)

Tijd: 20.00 – 21.15 (CEST, Amsterdam tijd)

Waar: live-stream via Zoom

Kun je niet bij de live-stream zijn? Je ontvangt een recording na iedere live-stream, zodat je de sessie kunt doen of herhalen in je eigen tijd. Je hebt toegang tot deze recordings tot en met 12 mei.

Deelname

De prijs voor deze 5 weekse serie bedraagt 55 euro, inclusief 3 bonus meditaties.

Deelnemen aan deze serie?

Klik op de bovenstaande knop en vul je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging en een betaallink. Zodra je betaling binnen is, ontvang je praktische informatie en een link voor de Zoom-sessies.

 

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen!

Liefs,

Irene

 

Gegevens

Begin:
7 april 2021, 20:00
Einde:
5 mei 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom

Gegevens

Begin:
7 april 2021, 20:00
Einde:
5 mei 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom