Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Tibetaanse meditatie, Restorative Yoga & Sound Healing

maart 11, 13:00 - 15:00

- €35

Een workshop met Tibetaanse meditatie, Restorative Yoga en Sound Healing. Een reis naar binnen, van denken naar voelen, van doen naar zijn, van hoofd naar hart. Nieuwsgierig? Lees dan even verder 🙂

Velen van ons zijn opgevoed met het idee dat we voor het voelen van rust en liefde in onszelf afhankelijk zijn van de aanwezigheid en liefde van iemand anders; een ouder, een vriend of vriendin of bijvoorbeeld een geliefde. En dat om vrede te voelen in onszelf, eerst de wereld om ons heen in vrede moet zijn. Dat alles ‘perfect en onder controle’ moet zijn, zodat we ons goed kunnen voelen.

Maar stel je eens voor dat vrede en liefde dichterbij zijn dan we ooit hadden kunnen dromen?

Hoe zou het voor je zijn om te ervaren dat vrede en liefde altijd in je woont? Dat het is wie je bent? En dat de wereld en jij niet eerst goed genoeg (of perfect) hoeven te zijn, voordat je diepe vrede en liefde kunt voelen in jezelf?

Is dat iets waar je nieuwsgierig naar bent en wat je graag (meer) zou willen ervaren? Dan is deze workshop iets voor jou!

Deze workshop neemt je op een lichte, eenvoudige manier mee naar binnen. Het is een helende reis die je tools en oefeningen geeft om in het dagelijks leven deze vrede en liefde weer te ervaren, ongeacht wat er in je leven of in de wereld om je heen gebeurt.

De eenvoudige oefeningen en meditaties zijn afkomstig van Tibetaanse meesters die 24/7 vanuit hun hart leven. Ze leven los van religie en leven een leven vol vrede, compassie, enthousiasme en plezier. En ze hebben met veel liefde en aandacht oefeningen ontwikkeld om anderen ook te helpen een leven te leven vanuit vrede en vrijheid. Maar geloof niets van wat hier staat. Kom zelf ervaren wat de oefeningen voor jou kunnen betekenen!

De eerste vijfenzeventig minuten van deze workshop staan in het teken van deze Tibetaanse oefeningen en de weg terug naar innerlijke vrede en liefde. Vervolgens kun je genieten van Restorative Yoga in combinatie met Sound Healing. Voor Restorative yoga heb je geen ervaring nodig. Je ligt gedurende 5 tot 10 minuten in ontspannende houdingen waarbij je ondersteund wordt door props (meditatiekussen, bolster, deken, enzovoort). Deze vorm van yoga richt zich niet op diepe stretches, maar helpt het lichaam te ontspannen en herstellen.

En wat is Sound Healing?

Dit is een soort klankbad van geluiden van Tibetaanse- en kristallen klankschalen, gitaar, handpan en mantra’s. De klanken helpen je om dieper te ontspannen, ondersteunen het zelfgenezend vermogen van je lichaam en helpen je om terug te keren naar een staat van vrede, harmonie, gezondheid en plezier.

We kijken er naar uit je te verwelkomen bij deze workshop!

Meenemen

Zorg ervoor dat je lekker warm blijft. Neem 2 grote handoeken mee die gelijk zijn in grootte, én als je dit hebt je eigen yogamat, meditatiekussen, bolster, en dekentje, en vergeet niet lekkere sokken en fijne trui.

Middag programma

Deze workshop maakt onderdeel uit van een middag programma. Om 16u geef ik namelijk een singing circle waar je ook bij aan kunt sluiten. Volg ze samen, met ertussen een uurtje pauze, en maak er zo een heerlijke middag van. Club Yoga zorgt voor thee met lekkers in de pauze, en je kunt bijvoorbeeld ook even een heerlijke wandeling maken.

Tijden:

13.00-15.00 Tibetaanse meditatie, Restorative Yoga & Sound Healing
15.00-16.00 pauze
16.00-17.30 uur Singing Circle

Prijs

Workshop: €35,-
Singing Circle: €25,-

Complete middag: €55,- (€5,- korting)

Aanmelden

Dit kun je doen via de website van Club Yoga. Heb je geen account bij hen? Je kunt er zelf één aanmaken waarna je eenvoudig de workshop kunt selecteren en betalen.

 

We kijken er onwijs naar uit je te verwelkomen in het mooie fijne Leeuwarden!

 

Liefs,

Irene

Gegevens

Datum:
maart 11
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.club-yoga.nl/workshops-x-evenementen.html

Organisator

Club Yoga
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Club Yoga
Westersingel 2F
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
maart 11
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.club-yoga.nl/workshops-x-evenementen.html

Organisator

Club Yoga
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Club Yoga
Westersingel 2F
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps