Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Singing Circle

maart 11, 16:00 - 17:30

- €25


Singing Circle

Tijdens dit muzikale event neem ik je mee op een reis door de wereld van Tibetaanse en Indiase mantra’s. Op een laagdrempelige en lichte manier word je uitgenodigd om deze prachtige mantra’s mee te zingen en te voelen wat dit met je kan doen!

Al eeuwenlang worden in verschillende culturen mantra’s gezongen. Mantra’s hebben een helende werking en helpen je om meer in contact te zijn met je hart en je innerlijke vrede. En samen met een groep genieten van muziek en het zingen van deze krachtige teksten is iets wat met geen pen te beschrijven valt. Dat moet (mag 😉 ) je zelf komen ervaren! Ik zal je op een speelse wijze door de mantra’s heen begeleiden, samen met de klanken van haar gitaar en handpan.

We verzamelen in een cirkel, duiken in ons hart, en vanaf dat moment begint de reis. Om mee te doen hoef je niet goed te kunnen zingen. Je hoeft niet muzikaal te zijn. Kom gewoon zoals je bent en laat je meenemen op deze reis vol muziek, mantra, verbinding en plezier!

Wat zijn mantra’s?

Mantra’s zijn simpel gezegd klanken of woorden die we herhalen. De meeste mantra’s die we gaan zingen worden al duizenden jaren gebruikt en komen vooral uit Tibet en India. Je hoeft voor het zingen van mantra’s nergens in te geloven. In plaats van de woorden met je hoofd te begrijpen, wordt je aangemoedigd om de trilling van de klanken en muziek te voélen.

Wil je graag erbij zijn? We kijken ernaar uit je te ontvangen!

Praktische informatie

Datum: zaterdag 11 maart
Tijd: 16.00 – 17.30 uur (90 minuten)

Locatie: Club Yoga, Westersingel 2F, Leeuwarden

Voorafgaand aan de Singing Circle kun je van 13.00-15.00u je genieten van een workshop Tibetaanse meditatie, Restorative Yoga en Sound Healing. Wil je er een mini retreat van maken, kom dan van de hele middag genieten!

Uitwisseling

€ 25,- Singing Circle
€ 35,- Sound Healing Concert
€ 55,- Sound Healing Concert + Singing Circle (€5 korting)

Wil je er graag bij zijn?

Wat leuk! Alvast van harte welkom! Via de website van Club Yoga kun je je plek reserveren.

Gegevens

Datum:
maart 11
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Organisator

Club Yoga
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Club Yoga
Westersingel 2F
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
maart 11
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Organisator

Club Yoga
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Club Yoga
Westersingel 2F
Leeuwarden, Nederland
+ Google Maps