Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE: Yin Yoga & Meditatie & Live Muziek 5 weekse (live-stream & recordings)

18 augustus 2021, 20:00 - 15 september 2021, 21:15

- €55

 

Na een korte zomerstop start er op 18 augustus een nieuwe Yin Yoga & Meditatie 5 weekse!

Iedere woensdagavond nestel je je op een yogamat in je eigen huis of waar je ook maar bent, ontmoeten we elkaar via Zoom en duiken we van hoofd naar hart! Genieten we van meditaties en tools die je helpen om de rust in jezelf te ervaren, in contact te staan met je gevoel en hart, en de liefde te voelen die je bent. Yin Yoga houdingen helpen je lichaam diep te stretchen, spanning los te laten en ruimte te creëeren. Met live muziek aan het einde van elke les!

Als je niet live aanwezig kunt zijn bij 1 of meerdere lessen: dit is geen enkel probleem! Je ontvangt de opname diezelfde avond nog in je inbox. Vond je een les heel fijn en wil je deze nog eens herhalen? Dat kan dus ook met deze opnames.

Naast de 5 lessen ontvang je 3 bonus meditaties. Korte meditaties die je kunt downloaden en zo altijd kunt doen op het moment dat je hier behoefte aan hebt.

Praktische informatie

Wanneer? 18 augustus, 25 augustus, 1 september, 8 september en 15 september
Hoe laat? 20.00 – 21.15
Waar? online via Zoom
Uitwisseling: 55 euro

Iets meer over Yin Yoga

Yin Yoga heeft een rustig karakter, en de houdingen richten zich op het dieper gelegen bindweefsel in ons lichaam. Het gaat er niet om dat je met je lichaam in een specifiek perfecte houding komt – zoals op de plaatjes – juist niet! Ieder lichaam is anders. En als jij een stretch ervaart, of een sensatie, is de houding perfect zoals ie is, ongeacht hoe het eruit ziet.

Tijdens de houdingen is er ruimte voor stilte en geef ik af en toe meditatieve aanwijzingen, zodat je nog dieper kunt zakken in de vrede, weerstand kunt laten gaan, enzovoort!

De zittende of liggende houdingen houden we 3 tot 5 minuten aan. Bij iedere pose geef ik suggesties voor het aanpassen van de houding of alternatieve posities.

En je hoeft dus niet flexibel te zijn 🙂 Het doen van Yin Yoga heeft niets met ‘flexibel zijn’ te maken: het is een ontmoeting met je lijf en jezelf.

Voor wie?

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, alle niveaus, van beginner tot meer ervaren Yin Yoga- beoefenaar. Ook als je blessures hebt of zwanger bent, ben je van harte welkom. Voor iedere les geldt: luister goed naar je lichaam. Hoe? Daar zal ik je in begeleiden.

Voordelen van online live sessies volgen

Verbinding gaat voorbij tijd en ruimte. Energie houdt zich niet aan afstand en je kunt een online les volledig ervaren alsof we in dezelfde ruimte zijn! De reis die je tijdens zo’n les maakt gaat vooral naar binnen en naar jezelf toe en kun je dus op elke plek van Nederland (of de wereld) maken 😉 En op het moment dat we in ons hart springen, zijn we met elkaar verbonden. Het hoofd denkt in afstand, het hart ervaart de verbinding en eenheid.

En: door de lessen en meditaties in je eigen leefomgeving doen, kun je de transformerende kracht ervan meteen meemaken in je eigen omgeving!

Testimonials

Het waren heerlijke yogalessen, waarbij rust en naar binnen keren, vanuit vriendelijkheid en liefde mij bij blijft. Plons in je hart en voel de rust en ruimte.
– Inge

Het was een heerlijk thuiskomen. Vol inspiratie en heling
– Jeanielle

Het was een helende reis. De meditaties zijn heel eenvoudig en met veel lichtheid , humor, compassie, vriendelijkheid gebracht. Er is veel zwaarte uit mijn innerlijk verdwenen.
– Sheila

Deelname

De prijs voor deze 5 weekse serie bedraagt 55 euro, inclusief 3 bonus meditaties.

 

Klik op de bovenstaande knop en vul je gegevens (naam en emailadres) in. Je ontvangt een bevestiging en een betaallink. Zodra je betaling binnen is, ontvang je alle praktische informatie.

 

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen!

Liefs,
Irene

 

Gegevens

Begin:
18 augustus 2021, 20:00
Einde:
15 september 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://form.typeform.com/to/bJbiYX1G

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom

Gegevens

Begin:
18 augustus 2021, 20:00
Einde:
15 september 2021, 21:15
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://form.typeform.com/to/bJbiYX1G

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom