Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online 5 weekse: Healing Body & Mind met Meditatie, Yin Yoga en Healing Music

27 oktober 2021, 20:00 - 1 december 2021, 21:30

- €90

Wil je graag dichterbij jezelf zijn? Leven vanuit je hart? Zelf verantwoordelijkheid nemen over je leven? Oude patronen en overtuigingen achter je laten die je niet meer dienen? Herontdekken hoe gezondheid, geluk en vrijheid begint in de mind? Sta je open voor nieuwe dingen en heb je de wens om lichter, speelser en vrijer door het leven te gaan? Dan is deze 5-weekse iets voor jou!

Iedere woensdagavond maken we een helende reis naar binnen. Met Tibetaanse meditaties, Yin Yoga, muziek en Reiki Usui. Jij nestelt je je op een yogamat in je eigen huis of waar je ook maar bent. We ontmoeten elkaar via Zoom en duiken we samen van hoofd naar hart!

Tijdens deze reis genieten we van oefeningen, meditaties en tools die je helpen om de rust in jezelf te ervaren, in contact te staan met je gevoel en hart, en de liefde te voelen die al je bent. Yin Yoga houdingen helpen je lichaam diep te stretchen, spanning los te laten en ruimte te creëren. Muziek, klanken en Reiki Usui healing op afstand helpen je om nog dieper te kunnen ontspannen.

Naast deze 5 groepssessies ontvang je 3 extra meditaties. De meditaties kun je downloaden en doen wanneer je voelt dat je dit nodig hebt om je eigen proces verder te ondersteunen.

Special extra offer: persoonlijke intake en healing

In deze vijf weken kun je een intentie plaatsen om je te verdiepen in iets waar je al langer tegenaan loopt of benieuwd naar bent. Bijvoorbeeld een emotionele of fysieke vraag of uitdaging. In deze serie bied ik een 1 op 1 intake en healing aan waarbij we jouw persoonlijke vraag verder verkennen. Hierdoor geef je jouw vijfweekse reis nog meer richting. In deze sessie ontvang je tevens een energetische healing.

Prijs van deze persoonlijke intake & healing à 1 uur: 70 euro

Dit aanbod geldt alleen in combinatie met de 5 weekse Healing Body & Mind (normale prijs voor een online 1 op 1 sessie = 90 euro).

Praktische informatie

Wanneer? 27 oktober, 10 november, 17 november, 24 november en 1 december: let op: 3 november is een vrije avond!
Hoe laat? 20.00 – 21.30, Zoom ruimte open vanaf 19.50u
Waar? online via Zoom
Prijs: 90 euro, inclusief een 7-dagen toegang tot de opname van iedere les én inclusief 3 helende meditaties (downloads).

Special offer: online persoonlijke sessie & healing voor 70 euro

Je aanmelden?

Hoe ziet een sessie eruit?

~ Introductie, bespreken van thema, tools 4 daily life
~ Helende meditaties
~ Yin Yoga
~ Sound healing
~ Korte eindmeditatie
~ Afronding

Iets meer over meditatie

Wil je niet langer afhankelijk zijn van gedachten en verhalen, maar vrijheid ervaren ín jezelf om te zijn wie je echt bent? Meditatie is de sleutel. Door met je aandacht naar binnen te gaan en van hoofd naar hart te gaan, ontstaat er afstand tussen jou en de gedachten en kun je ontdekken wie je werkelijk bent. Je bent níet je gedachten of je patronen, maar dat wat observeert, je ware natuur vol vrede, bewustzijn. En van daaruit ben je vrij! Op een speelse, eenvoudige manier ontdek je verschillende meditaties die je ondersteunen in de weg naar de vrede in jezelf. Ook ga je oefeningen doen die het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleren, bagage van het verleden helen, én ruimte creëren in de mind, zodat inspiratie en creativiteit weer kan gaan stromen.

Iets meer over Yin Yoga

Je hoeft niet flexibel te zijn 🙂 Het doen van Yin Yoga heeft niets met ‘flexibel zijn’ te maken: het is een ontmoeting met je lichaam, de mind en je ware zelf.

Yin Yoga heeft een meditatief karakter en stimuleert, herstelt, én het vergroot de bewegingsmogelijkheid  van het bindweefsel, de ligamenten, pezen en gewrichten in het lichaam. Het is een therapeutische vorm van yoga, welke intens en tegelijkertijd als kalmerend kan worden ervaren. Het gaat er niet om dat je in een specifiek perfecte houding komt – zoals op de plaatjes – juist niet! Ieder lichaam is anders. En als jij een stretch ervaart, of een sensatie, is de houding perfect zoals ie is, ongeacht hoe het eruit ziet. Je wordt altijd aangemoedigd om naar je eigen lichaam te luisteren en je ontvangt aanwijzingen hoe je dit luisteren – en ernaar handelen – kunt doen. Bij iedere pose krijg je suggesties voor het aanpassen van de houding of alternatieve posities.

Reiki Usui

Reiki Usui is een energetische helingswijze, die helpt het om het fysieke en energetische lichaam weer terug te doen keren naar balans en rust. Het maakt gebruik van universele Reiki energie; ook wel levensenergie genoemd. Energie kent geen tijd en ruimte en werkt ook op afstand. Tijdens iedere sessie van deze 5 weekse Reiki Usui ontvangen, ter ondersteuning van jouw helende reis. Meer over Reiki Usui lees je hier.

Voor wie?

Ben je gemotiveerd om dichterbij jezelf te blijven? Te leven vanuit je hart? Zelf verantwoordelijkheid te nemen over je leven? Om liefdevol achter je te laten wat je niet meer dient? Sta je open voor nieuwe dingen en heb je de wens om lichter, speelser en vrijer door het leven te gaan?

Zijn je antwoorden vooral ‘ja’? 🙂

Dan is deze serie iets voor jou! Je hebt geen ervaring met meditatie of Yin Yoga nodig, voel je welkom!

Voordelen van online live sessies volgen

Verbinding gaat voorbij tijd en ruimte. Energie houdt zich niet aan afstand en je kunt een online les en healing volledig ervaren alsof we in dezelfde ruimte zijn. De reis die je gaat maken, gaat vooral naar binnen en naar jezelf toe en kun je dus op elke plek van Nederland (of de wereld) maken 😉

En: door de lessen en meditaties in je eigen leefomgeving doen, kun je de transformerende kracht ervan meteen meemaken in je eigen omgeving!

Testimonials

Ik heb de online lessen bij Irene gevolgd vanaf februari (voor artsen) en was meteen verkocht. 
Ik heb al zoveel geleerd en van de transformerende meditaties, ik vind het wonderlijk. Vooral de meditatie om weerstand in je hart toe te laten, of om wat niet fijn voelt in je hart toe te laten en het te omarmen. Daardoor ben ik heel anders tegen emoties aan gaan kijken. Ik kan beter defuseren, zien dat het er is en dat het ok is. Dat geeft zoveel rust. Alleen al te weten dat ik deze meditatie zelf kan doen geeft heel veel vertrouwen als ik me overspoeld voel, dan hoef ik m nog niet eens echt te doen. Maar m wel doen is nog fijner. Ik ben super dankbaar!
– Roos

Het waren heerlijke lessen, waarbij rust en naar binnen keren, vanuit vriendelijkheid en liefde mij bij blijft. Plons in je hart en voel de rust en ruimte.
– Inge

Het was een helende reis. De meditaties zijn heel eenvoudig en met veel lichtheid , humor, compassie, vriendelijkheid gebracht. Er is veel zwaarte uit mijn innerlijk verdwenen.
– Sheila

Recordings

Iedere sessie is tót de volgende sessie – dus 7 dagen – online beschikbaar voor je. Zo kun je de reis altijd nog een keer herhalen . Het is wel aan te raden om de les live bij te wonen, zodat je de voordelen van verbinding met elkaar en in de groep en de energetische healing kunt ervaren.

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Liefs,

Irene

Gegevens

Begin:
27 oktober 2021, 20:00
Einde:
1 december 2021, 21:30
Kosten:
€90
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom

Gegevens

Begin:
27 oktober 2021, 20:00
Einde:
1 december 2021, 21:30
Kosten:
€90
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Irene Sportel
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online via Zoom