Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midwinter Viering met ligconcert @ YogaFarm in Dalfsen

21 december 2019, 13:30 - 17:30

- €50

Deze bijzondere middag wordt georganiseerd door vriendin Sabine Philips. Zij opende afgelopen zomer haar yogastudio ‘de YogaFarm’, op werkelijk een prachtige plek in het bos bij Dalfsen. Vind hieronder de beschrijving van de Midwinter Viering!

Tijdens deze dag staan we samen stil bij het feit dat het licht geleidelijk aan weer terugkeert (de winterzonnewende). Er breekt een periode aan van stilte en bezinning; het is de meest ‘Yinne’ tijd van het jaar. Laat je tijdens deze middag inspireren om, ondanks alle drukte rond kerst en oud en nieuw, tijd in te lassen voor rust en stilte. We nemen de natuur als voorbeeld en gaan ervaren hoe de natuur uitrust tijdens haar winterslaap. Pure stilte, geen eisen, plannen en doelen.

Wat kun je deze middag verwachten?

Verschillende meditaties gecombineerd met rituelen. Onder andere een vuurritueel bij schemering.
Informatie en handreikingen t.a.v. de zogenaamde 13 heilige nachten (kerstavond tot en met drie koningen). Zowel voor introspectie tijdens deze dagen als voor het openen voor de symboliek van jouw dromen tijdens deze nachten. Daarnaast gaan we op stiltewandeling in het Sterrebos.

We sluiten de middag af met een ligconcert onder begeleiding van Irene Sportel (www.irenesportel.com). Irene zal deze middag met haar prachtige stem, gitaar, handpan, klankschalen en allerlei kleine instrumenten een ligconcert verzorgen. De muziek varieert van mantra’s en (mother earth)songs tot improvisaties met allerlei verschillende instrumenten. Je komt lekker liggen, sluit je ogen en laat de muziek als een deken over je heen vallen. Een hele bijzondere ervaring waarbij mantra’s je dieper de stilte in begeleiden en de warme klanken doordringen tot op celniveau!

Meer informatie en voor het reserveren van je plek, klik hier

Tot in Dalfsen! 🙂

Gegevens

Datum:
21 december 2019
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
€50
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://www.yogafarm.nl/activiteit/midwinterviering/?instance_id=534

Locatie

YogaFarm
Sterrebosweg 1
Dalfsen, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
21 december 2019
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
€50
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://www.yogafarm.nl/activiteit/midwinterviering/?instance_id=534

Locatie

YogaFarm
Sterrebosweg 1
Dalfsen, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie