Laden Evenementen

« Alle evenementen

Mantra Singing Circle

juni 10, 20:00 - 21:30

- €28

 

Welkom op deze avond vol muziek, klank en stilte! We gaan op reis door de wereld van mantra’s uit Tibet en India. Op een laagdrempelige en lichte manier word je uitgenodigd om deze prachtige mantra’s mee te zingen en te voelen wat dit met je kan doen.

Al eeuwenlang worden in verschillende culturen mantra’s gezongen. Mantra’s hebben een helende werking en helpen je om meer in je hart te zijn en innerlijke vrede te ervaren. En samen met een groep genieten van muziek en het zingen van deze krachtige mantra’s is iets wat met geen pen te beschrijven valt. Dat moet (mag ;)) je zelf komen ervaren! Ik zal je op een speelse wijze door de mantra’s heen begeleiden, samen met de klanken van gitaar en handpan. De teksten zijn oeroud, sommige melodieën ook, en anderen zijn gecreëerd door Irene en door andere artiesten.

We gaan zitten in een cirkel, duiken in ons hart en vanaf dat moment begint de reis. Om mee te doen hoef je niet goed te kunnen zingen. Kom gewoon zoals je bent en laat je meenemen en verrassen op deze reis vol muziek, mantra, verbinding en plezier!

Wat zijn mantra’s?

Mantra’s zijn klanken of woorden die worden herhaald. Ze worden al duizenden jaren in vele culturen gebruikt om mensen en dieren te helpen terugkeren naar een staat van balans, harmonie, gezondheid en het ervaren van een diepe verbinding, eenheid, met het leven. Je hoeft voor het zingen van mantra’s nergens in te geloven. In plaats van de woorden met je hoofd te willen begrijpen, wordt je aangemoedigd om te muziek en klanken te voélen en ervaren

Wil je er graag bij zijn? We kijken er naar uit je te ontvangen!

Praktische informatie

Datum: 10 juni
Tijd: 20.00 – 21.30
Locatie:
Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden (vlakbij Delft)
Prijs: €28

Wil je er graag bij zijn? Reserveer je plek hier:

 

Op Hodenpijl biedt nog een extra optie:

Wil je eerst lekker eten voordat je naar het concert gaat? Dan kun je het ‘eet en weet arrangement’ (concert inclusief maaltijd) reserveren.

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs concert: € 28,- inclusief thee na afloop
Prijs concert inclusief maaltijd: € 51,50

 

Ik kijk er onwijs naar uit je te verwelkomen bij deze muzikale avond en samen de prachtige mantra’s te zingen!

 

Liefs,

Irene

Gegevens

Datum:
juni 10
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€28
Evenement Categorie:

Organisator

Op Hodenpijl

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20/22
Schipluiden, 2636AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0153801840
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
juni 10
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€28
Evenement Categorie:

Organisator

Op Hodenpijl

Locatie

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20/22
Schipluiden, 2636AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0153801840
Bekijk de site van Locatie