Over Irene

Wie ik ben? Ooit opgegroeid in Groningen. Ik studeerde om een witte jas aan te kunnen trekken, een stethoscoop om mijn nek. Maar dat zegt niet zoveel..

Je gaat me leren kennen door de dingen die ik deel: muziek, Rigpa Energetic Healing (REH), Yoga en meditatie. Met mijn voeten op de grond en een hart in verbinding.

Ik werk als yogadocent, muzikante en therapeut. Mijn witte doktersjas trok ik 2 jaar geleden uit. Als yogadocent ben ik verbonden aan de Nieuwe Yogaschool en Delight Yoga in Amsterdam waar ik Yin Yoga en Vinyasa lessen geeft. Daarnaast organiseer ik regelmatig yoga-en stilteretraites, concerten en verzorg ik live muziek bij workshops van mijn collega-yogadocenten. Ik zing en speel gitaar, handpan en allerlei kleine instrumenten. Tevens verdiep ik me in Rigpa Energetic Healing en Reiki en geef ik privé sessies. Tijdens deze sessies help ik mensen te luisteren naar het signaal dat het lichaam ze geeft. Te kijken naar de onderliggende oorzaak van de lichamelijke of emotionele disbalans en ondersteun ik ze in het helen van deze oorzaak. Meer over deze sessies lezen? Klik hier

Yoga, meditatie en vooral Rigpa Energetic Healing hebben een grote impact op mijn leven gehad. Ik leer om van mijn hoofd naar mijn hart te zakken en keuzes te maken die bij me passen. Te ontdekken wie we daadwerkelijk zijn. Me niet door angst te laten leiden, maar mijn hart te volgen. Zo liet ik het voor mij hectische artsenbestaan achter me en kijk ik nu met andere ogen naar gezondheid, geluk en vrijheid.

Cursussen / opleidingen

Conscious Therapist Course 2 (2018) by Jose A. Manchado

Reiki I en II (2017) by Jose A. Manchado

Conscious Therapist Course (2015) by Jose A. Manchado

Rigpa Energetic Healing I (2014), II (2015) and III (2018) by Jose A. Manchado

Yin Yoga Teacher Training 50h by Jose de Groot, 2015

ISHTA Yoga Teacher Training (300h) Rachel Zinman, Byron Bay Australia 2013

Master Geneeskunde, Rijksuniversiteit Groningen (2011)