SOUNDS & MANTRA’S

Muziek, de taal van het hart…

Ik zing en speel gitaar, handpan, piano en allerlei kleine instrumenten. De muziek varieert van mantra’s en songs tot improvisaties. Je vindt me op verschillende plekken, van yogascholen tot in huiskamers, van bedrijfsevenementen tot festivals. Samen met andere muzikanten of solo.

Momenteel ben ik bezig met de opnames van mijn eerste cd die in maart 2018 uit gaat komen! In samenwerking met Gil Lopez (Subwave Productions, Haarlem).

Waarvoor kun je me inhuren?

  • Voor een ontspannend ligconcert
  • Voor een handpan optreden tijdens een bedrijfsevenement
  • Voor de live-muzikale begeleiding van een workshop of yogales
  • Voor een mantra singing circle of kirtan
  • Voor een optreden tijdens een festival

Neem contact op via

Mantra’s

Mantra’s zijn eeuwenoude teksten die steeds herhaald worden. Tijdens mijn events steek ik deze mantra’s in een eigen, creatief en muzikaal jasje. Deze muziek leent zich uitstekend om je ogen bij te sluiten en bij weg te dromen. Je hoofd uit, je hart (plons) in!

Door naar deze wereldse klanken te luisteren of door mee te zingen, laat je je gedachten achter, land je in je hart en kom je terecht in een staat van rust, stilte en ultiem genieten.

Naast mantra’s speel ik ook eigen nummers en muziek van andere artiesten waar ik groot fan van ben. Je kunt me solo boeken of als duo met Leonie Bos, of in een andere formatie met meer muzikanten. Geef me je wensen aan en ik zal daar op inspelen 🙂

Podiumervaring

Gelegenheden waar ik mijn geluid heb mogen laten horen:

Happinez Festival 2015, Delight Inner Peace Conference in de Amstelkerk 2016, Vrijhaven Zwier, Yogafestival Terschelling 2015 en 2016, diverse Tibetan Harmonisation Concerten in de Duif (Amsterdam), Centro Civico Arrecife op Lanzarote, We Unite Beach Festival, Club Lite, Fruituin van West, YogaMagazineFestival in de Tolhuistuin, Op Hodenpijl Schipluiden, diverse Yin in Concert workshops in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk en Leeuwarden.

Soundcloud Youtube