SOUNDS & SONGS

Muziek, de taal van het hart…

Daar waar woorden ophouden, gaat muziek verder. Voor mij is het dé manier om in mijn hart te arriveren en van daaruit te delen wat ik voel en ervaar op dat moment. Als ik speel of zing bevind ik me in een tijdloze ruimte van ultiem genieten! Ervaar ik een diepe verbinding met alles en iedereen om me heen. En heb ik niet het gevoel dat ik degene ben die ‘dit’ doet. Ik verander in een instrument. Super dankbaar en enthousiast voor de schoonheid van muziek!

Ik zing en speel gitaar, handpan, piano en allerlei kleine instrumenten. De muziek varieert van mantra’s en songs tot improvisaties. Je vindt me op verschillende plekken, van yogascholen tot in huiskamers, van bedrijfsevenementen tot festivals. Samen met andere muzikanten of solo.

CD

M’n eerste EP (CD met 4 tracks) is af! Je kunt de cd vanaf NU hier bestellen! Vul je gegevens in, betaal met iDeal en binnen een paar dagen ligt hij op je deurmat met een persoonlijk bericht! De online versie van het album is inmiddels ook verkrijgbaar, ook hier.

Boekingen

Je kunt me inhuren voor:

  • een Sound Healing concert
  • een meditatie concert (meditaties afgewisseld met muziek)
  • live-muzikale begeleiding van je workshop of yogales
  • iets dat hier nog niet bij staat, maar waar je me wél voor wilt vragen: ik sta open voor suggesties en creatieve ideeen!

Neem contact op via

Wat zijn mantra’s?

Mantra’s zijn eeuwenoude teksten die steeds herhaald worden. Tijdens mijn events steek ik deze mantra’s in een eigen, creatief en muzikaal jasje. Deze muziek leent zich uitstekend om je ogen bij te sluiten en bij weg te dromen. Je hoofd uit, je hart (plons) in!

Naast mantra’s speel ik ook eigen nummers en muziek van andere artiesten waar ik groot fan van ben. Je kunt me solo boeken of bijvoorbeeld als duo in combinatie met Gil Lopez (gitarist en producer van m’n eerste EP ‘Sound of Life’). Geef me je wensen aan en ik zal daar op inspelen 🙂

Podiumervaring

Gelegenheden waar ik heb opgetreden:

Delight Inner Peace Conference 2016/2017/2018, Vrijhaven Zwier, Yogafestival Terschelling 2015/2016/2018, Tibetan Harmonisation Concerten in ‘de Duif’ (Amsterdam) 2017/2018, EP presentatie ‘Sound of Life’ in de Nieuwe Yogaschool, Centro Civico Arrecife op Lanzarote, Happinez Festival 2015, Club Lite, Fruituin van West, YogaMagazineFestival in de Tolhuistuin, Op Hodenpijl Schipluiden, diverse Yin in Concert workshops in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk, Hillegom, Leeuwarden en Maastricht.

Soundcloud Youtube

Events