SOUNDS & SONGS

Muziek, de taal van het hart…

Daar waar woorden ophouden, gaat muziek verder. Voor mij is het dé manier om in mijn hart te arriveren. Als ik speel of zing bevind ik me in een tijdloze ruimte van ultiem genieten! Ervaar ik een diepe verbinding met het leven en iedereen om me heen.

Ik zing en speel gitaar, handpan, piano en allerlei kleine instrumenten. De muziek varieert van mantra’s en songs tot improvisaties. Je vindt me op verschillende plekken, van yogascholen tot in huiskamers, van bedrijfsevenementen tot festivals. Samen met andere muzikanten of solo.

CD

M’n eerste EP (CD met 4 tracks) is er en je kunt ‘m hier bestellen! Vul je gegevens in, betaal met iDeal en binnen een paar dagen ligt hij op je deurmat met een persoonlijk bericht! De online versie van het album is inmiddels ook verkrijgbaar, ook hier.

Boekingen

Je kunt me inhuren voor:

  • Concert
  • Sound Healing Session
  • Meditatie Concert
  • Workshop Restorative Yoga in combinatie met muziek
  • Live muziek tijdens een ceremonie of speciale gelegenheid

En ik sta open voor jouw suggesties!

Neem contact op via

Wat zijn mantra’s?

Mantra’s zijn woorden, klanken of zinnen die steeds herhaald worden. Tijdens mijn events steek ik deze mantra’s in een eigen, creatief en muzikaal jasje. Deze muziek leent zich uitstekend om je ogen bij te sluiten en bij weg te dromen. Je hoofd uit, je hart (plons) in!

Naast mantra’s speel ik ook eigen nummers en muziek van andere artiesten waar ik groot fan van ben. Je kunt me solo boeken of bijvoorbeeld als duo in combinatie met Gil Lopez (gitarist en producer van m’n eerste EP ‘Sound of Life’). Geef me je wensen aan en ik zal daar op inspelen 🙂

Podiumervaring

Gelegenheden waar ik heb opgetreden:

Happinez Festival 2019, Delight Inner Peace Conference 2016/2017/2018, Vrijhaven Zwier, Yogafestival Terschelling 2015/2016/2018, Tibetan Harmonisation Concerten in ‘de Duif’ (Amsterdam) 2017/2018, EP presentatie ‘Sound of Life’ in de Nieuwe Yogaschool, Centro Civico Arrecife op Lanzarote, Happinez Festival 2015, Club Lite, Fruittuin van West, YogaMagazineFestival in de Tolhuistuin, Op Hodenpijl Schipluiden, diverse Yin in Concert workshops in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk, Hillegom, Leeuwarden en Maastricht.

Soundcloud Youtube

Events