GEZONDHEID & INNERLIJKE VREDE

Kom je – grote of kleine – lichamelijke, emotionele of mentale uitdagingen tegen? Wil je graag leven vanuit je hart, maar houdt iets je nog tegen? Wil je graag meer rust ervaren in je hoofd en je leven? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat energetische heling voor jou kan betekenen? Om wat voor reden dan ook: je bent van harte welkom!

Ik ontvang je in mijn huiskamer, waar we zullen beginnen met een gesprekje. Jij deelt met mij waarvoor je komt. Ik deel met jou een eenvoudige oefening, toegepast op jouw vraag of wens, die je kan helpen om in het dagelijks leven meer rust en vrede binnen in jezelf te ervaren. Of een oefening die je kan helpen om met bepaalde emoties om te leren gaan en ze de ruimte te geven. Of een oefening die je kan helpen om oude familiepatronen te helen of oude overtuigingen vaarwel te zeggen. Er zijn vele wegen naar innerlijke vrede! 🙂

Daarna ontvang je een energetische heling, liggend op een massagebank  met je kleding aan en een deken over je heen. Tijdens deze behandeling pas ik verschillende wijzen van heling toe, zoals Rigpa Energetic Healing (Tibetaans) en Reiki.

Graag een 1-op-1 sessie boeken? Stuur me hier even een bericht.

Meer weten over Rigpa Energetic Healing? En waarom ik als arts de overstap heb gemaakt van Westerse geneeskunde naar een meer holistische manier van ‘mensen helpen’? Lees dan even verder.

Een dokter op zoek naar heling

Ik stond bij haar bed. Met een stethoscoop om mijn nek. Een receptenboekje in mijn handen en een ontslagbrief voor de huisarts. Daar ging ze. Nog maar 56 jaar, met een diagnose naar huis die haar leven op z’n kop zette. En ik kon niets doen. Ik had de wond bekeken, die genas goed. Maar haar ogen stonden donker en een glimlach lukte net niet meer. Ze zag geen toekomst. En ik kon niets doen. Stond in het protocol en zeiden mijn collega’s. Toch voelde ik ergens dat er iets bestaat waardoor ze weer van het leven kon gaan genieten en beter kon worden. Dit kon niet haar eindstation zijn, ik geloofde het gewoon niet! Maar binnen de muren van het ziekenhuis kwam ik niet verder. Ik zei mijn baan als arts op. Pakte mijn spullen, vloog naar AustraliĂ« en deed een yogaopleiding. Terug in Nederland ontmoette ik Jose Antonio Manchado uit Lanzarote. Hij liet me zien: ik kan iets doen. Ik kan iets betekenen. Hoe donker het in iemands leven ook is, het licht kan weer aan. Een ziekte is slechts een lampje op het dashboard van de auto; de olie is op! En ik leerde Tibetaanse wijze van helen toe te passen: Rigpa Energetic Healing. En vanaf dat moment plakte ik geen dashboard lampjes meer af met medicijnen. Nu help ik je met het verversen van de olie; het helen van de emotionele oorzaak van een fysieke of emotionele disbalans. Zodat je weer in contact kunt komen met je ware natuur: pure vrede, vrijheid!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; wees welkom voor een privé sessie!

Iets meer over Rigpa Energetic Healing (REH)

REH raakte mij meteen toen ik Jose Antonio een goede vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf het effect had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geld: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving geven, zodat je een beetje een idee hebt!

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De handelingen werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen enkele meesters het stap voor stap met de wereld begonnen te delen.

Het REH systeem bestaat uit helende practices (handelingen), ontwikkeld door Tibetaanse monniken en zijn gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Hoe werkt het?

Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn of ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.

En wat betekent dat dan in het dagelijks leven?

Dat het je kan helpen om:

  • meer innerlijke rust te ervaren
  • oude familiepatronen vaarwel te zeggen
  • meer vanuit je hart te kunnen gaan leven
  • gezonde keuzes voor jezelf te kunnen maken
  • lichamelijk meer harmonie te kunnen ervaren
  • enzovoort!

Events door Jose Antonio Manchado in Amsterdam

Wil je zelf ook events bijwonen van Jose? Hij is terug in Nederland in Juni 2019 en je kunt hier zijn schema vinden. Hij geeft onder andere een Rigpa Energetic Healing seminar (leer het zelf toe te passen!) en samen geven we een Tibetan Singing Bowl, Gong & Mantra Concert in het Mirror Centre in Amsterdam.

Graag een 1-op1 sessie bij mij boeken? Dat kan!

Duur

circa 75 minuten

Prijs

€90 (inclusief BTW)

Betaling kan per pin of contant

Locatie

Tot 1 juni 2019

Rietwijkerstraat 30-3, Amsterdam (Hoofddorppleinbuurt)

Vanaf 1 juni 2019

Kromme Distelstraat 3, Amsterdam (Noord)

Sessie boeken?

Klik op ‘contact’ en stuur me even je gegevens. Je ontvangt binnen 2 dagen een persoonlijk bericht terug!