HEALTH & HAPPINESS

Kom je – grote of kleine – lichamelijke, emotionele of mentale uitdagingen tegen op je pad? Wil je graag vanuit je hart leven, maar weet je even niet hoe? Zou je meer innerlijke rust willen ervaren? Of gewoon nieuwsgierig naar een healing sessie? Om wat voor reden dan ook: je bent van harte welkom!

De inhoud van deze sessie kan ik nooit van tevoren voorspellen. We starten met een gesprek en ervaren dan wat er nodig is op dat moment, gericht op wat er bij je speelt. Daarnaast ontvang je een energetische behandeling, liggend op een massagetafel, met je kleding aan en een deken over je heen. Tijdens deze behandeling pas ik verschillende wijzen van heling toe, zoals Tibetaans Energetische Healing en Reiki. Gericht op wat er naar boven komt in de sessie krijg je 1 of meerdere oefeningen mee naar huis. Deze oefeningen kun je dagelijks gebruiken om jezelf te helpen om meer rust te ervaren en in vrijheid en gezondheid te kunnen leven.

Vervolg: ik kan je aanraden om na je eerste sessie nog 1 of 2 keer terug te komen. Maar als je het bij 1 sessie wilt laten, kan dat natuurlijk ook! Je bent hierin volledig vrij.

Wees welkom!

Meer weten over Rigpa Energetic Healing? En waarom ik als arts de overstap heb gemaakt naar van Westerse geneeskunde naar een andere manier van ‘mensen helpen’? Lees dan eventjes verder 🙂

Een dokter op zoek naar heling

Ik stond bij haar bed. Met een stethoscoop om mijn nek. Een receptenboekje in mijn handen en een ontslagbrief voor de huisarts. Daar ging ze. Nog maar 56 jaar, met een diagnose naar huis die haar leven op z’n kop zette. En ik kon niets doen. Ik had de wond bekeken, die genas goed. Maar haar ogen stonden donker en een glimlach lukte net niet meer. Ze zag geen toekomst. En ik kon niets doen. Stond in het protocol en zeiden mijn collega’s. Toch voelde ik ergens dat er iets bestaat waardoor ze weer van het leven kon gaan genieten en beter kon worden. Dit kon niet haar eindstation zijn, ik geloofde het gewoon niet! Maar binnen de muren van het ziekenhuis kwam ik niet verder. Ik zei mijn baan als arts op. Pakte mijn spullen, vloog naar Australië en deed een yogaopleiding. Terug in Nederland ontmoette ik Jose Antonio Manchado uit Lanzarote. Hij liet me zien: ik kan iets doen. Ik kan iets betekenen. Hoe donker het in iemands leven ook is, het licht kan weer aan. Een ziekte is slechts een lampje op het dashboard van de auto; de olie is op! En ik leerde Tibetaanse wijze van helen toe te passen: Rigpa Energetic Healing. En vanaf dat moment plakte ik geen dashboard lampjes meer af met medicijnen. Nu help ik je met het verversen van de olie; het helen van de emotionele oorzaak van een fysieke of emotionele disbalans. Zodat je weer in contact kunt komen met je ware natuur: pure vrede, vrijheid!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; wees welkom voor een privé sessie!

Iets meer over Rigpa Energetic Healing (REH)

REH raakte mij meteen toen ik Jose Antonio een goede vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf het effect had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geld: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving geven, zodat je een beetje een idee hebt!

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De technieken werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen ze het stapje voor stapje met de wereld begonnen te delen.

Het REH systeem bestaat uit helende practices (handelingen), ontwikkeld door deze monniken en zijn gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Het is de weg van vibrationele heling. Het laat toe dat de vibrationele frequentie van een individu kan stijgen op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau.

Wat betekent dat?

Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, pijn en ziekte.

REH kan ervoor zorgen dat deze frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. “Een lagere vibrationele frequentie (zoals bijvoorbeeld ziekte of negativiteit) kan niet bestaan bij een hogere frequentie (welzijn, geluk, liefde)”.

En wat betekent dat dan in het dagelijks leven?

Dat het je kan helpen om:

  • meer innerlijke rust te ervaren
  • bepaalde, voor jou belangrijke, beslissingen te kunnen maken
  • meer vanuit je hart te kunnen gaan geven
  • oude patronen of conditioneringen vaarwel te zeggen
  • lichamelijk meer harmonie te kunnen ervaren
  • enzovoort!

Wil je zelf ook events bijwonen van Jose Antonio Manchado? Hij is terug in Nederland in April 2019 en je kunt hier zijn schema vinden. Hij geeft onder andere een Rigpa Energetic Healing seminar (leer het zelf toe te passen!), Group Healing, Fear Liberation workshop en samen geven we een Tibetan Singing Bowl, Gong & Mantra Concert in de prachtige kerk ‘de Duif’ in Amsterdam. Wees welkom!

Graag een privé sessie bij mij boeken, in Amsterdam? Dat kan!

Kosten

Voor een sessie van 75min: €90 (inclusief BTW)

Sessie boeken?

Klik op ‘contact’ en stuur me even je gegevens. Je ontvangt binnen 2 dagen een persoonlijk bericht terug!