1-op-1 healing sessies

Kom je lichamelijke, emotionele of mentale uitdagingen tegen? Of wil je graag bepaalde (familie)patronen of beperkende gedachten achter je te laten? Wil je graag meer innerlijke rust ervaren? Een energetische behandeling kan jou hierbij helpen. En met praktische tools die je mee naar huis krijgt, kun je dagelijks liefdevol aandacht blijven besteden aan jezelf. Want terugkomen bij je innerlijke rust kun je helemaal zelf! Soms weten we alleen even niet meer hoe. Ik ben er graag om je hieraan te herinneren en je weer op weg te helpen.

Je bent van harte welkom!

De behandeling

Ik ontvang je in mijn huiskamer. Hier nodig ik je uit om even te vertellen waarvoor je komt. Je ontvangt vervolgens een energetische behandeling, liggend op een massagetafel, gewoon met je kleding aan. Tijdens deze behandeling pas ik verschillende wijzen van energetische heling toe, zoals Rigpa Energetic Healing (Tibetaans) en Reiki Usui. Voordat je naar huis gaat, zal ik je wat tools meegeven. En mocht het van toepassing zijn, dan stuur ik je een meditatie-oefening per mail, zodat je hier thuis mee aan de slag kan.

Graag een 1-op-1 sessie boeken? Stuur me graag hier even een bericht.

Meer weten over Rigpa Energetic Healing? En waarom ik als arts de overstap heb gemaakt van Westerse geneeskunde naar deze vorm van heling? Lees dan even verder! En je hoeft mijn woorden niet te geloven. Ik deel mijn eigen ervaring, en wie weet raakt het ook iets bij jou…

Een dokter op zoek naar heling

Ik stond bij haar bed. Met een stethoscoop om mijn nek. Een receptenboekje in mijn handen en een ontslagbrief voor de huisarts. Daar ging ze. Nog maar 56 jaar, met een diagnose naar huis die haar leven op de kop zette. Ik had de wond bekeken, die genas goed. Maar haar ogen stonden donker en een glimlach lukte niet meer. Ze zag geen toekomst. En ik kon niets doen. Stond in het protocol en zeiden mijn collega’s. Maar volgens mijn gevoel klopte er iets niet. Dit kon niet haar eindstation zijn, ik geloofde het gewoon niet! Hoezo wordt de ene mens ziek of opgebrand en leeft de ander een blij en gelukkig leven? Ik voelde dat dit niet toeval kon zijn, er moest een diepere oorzaak zijn voor lichamelijke en/of emotionele disbalans.

Binnen de muren van het ziekenhuis en verpleeghuis kwam ik niet verder. Ik raakte opgebrand, mijn hart vertelde dat het tijd was om te vertrekken uit de Westers geneeskundige wereld. Mijn nieuwsgierigheid naar andere vormen van heling werd steeds groter en ik zei mijn baan als arts op. Pakte mijn spullen, vloog naar Australië en deed een yogaopleiding. Allereerst om dieper in contact te komen met mezelf. Terug in Nederland ging ik yogalessen geven en ontmoette ik Jose Antonio Manchado uit Lanzarote. En dat werd een groot keerpunt in mijn leven. Hij liet me zien: ik kan wel iets doen. Hoe donker het in het leven ook lijkt te zijn, het licht kan weer aan. Een ziekte of burn-out is slechts een lampje op het dashboard van de auto; de olie is op! Waar ik in het ziekenhuis voor mijn gevoel de lampjes afplakte met pleisters, help ik je nu met het helen van de oorzaak.

Want Jose leerde mij en al vele anderen een Tibetaanse wijze van helen: Rigpa Energetic Healing. Ik begon bij mezelf, paste Rigpa toe op mezelf en merkte hoe significant mijn leven begon te veranderen. En blijft veranderen. Van angst/verkramping/vermoeidheid/controlebehoefte/perfectionisme naar innerlijke rust/vrijheid/leven vanuit mijn hart. Ik kan je niet beschrijven in woorden hoe prachtig dit is… En ik gun dit iedereen!

Dus nu plak ik geen dashboard lampjes meer af met medicijnen of pleisters. Nu help ik je met het verversen van de olie; het helen van de daadwerkelijke oorzaak van een fysieke of emotionele disbalans.

Als je bij me komt voor een sessie, zal ik je spiegel zijn. Ik laat je zien wat je diep van binnen allang weet. Soms zien we onze eigen kracht, liefde, schoonheid en geluk over het hoofd omdat we onze focus gericht hebben op zorgen, angst of andere mensen om ons heen. Ik ben er voor je om je weer te herinneren aan je innerlijke kracht en rust. En om de blokkades die in de weg liggen te helpen helen.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; wees welkom voor een privé sessie!

Iets meer over Rigpa Energetic Healing (REH)

REH raakte mij meteen toen ik Jose Antonio Manchado een goede vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf het effect had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geld: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving geven, zodat je een beetje een idee hebt!

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De handelingen werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen enkele meesters het stap voor stap met de wereld begonnen te delen.

Het REH systeem bestaat uit helende practices (handelingen), ontwikkeld door Tibetaanse monniken en zijn gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Hoe werkt het?

Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn of ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze energetische frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. Je kan ruimte gaan ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.

En wat betekent dat dan in het dagelijks leven?

Dat het je kan helpen om:

  • meer innerlijke rust te ervaren
  • oude familiepatronen vaarwel te zeggen
  • meer vanuit je hart te kunnen gaan leven
  • gezonde keuzes voor jezelf te kunnen maken
  • lichamelijk meer harmonie te kunnen ervaren
  • enzovoort!

Events door Jose Antonio Manchado in Amsterdam

Wil je zelf ook events bijwonen van Jose? Hij is terug in Nederland in Juni 2019 en je kunt hier zijn schema vinden. Hij geeft onder andere een Rigpa Energetic Healing seminar (leer het zelf toe te passen!) en samen geven we een Tibetan Singing Bowl, Gong & Mantra Concert in het Mirror Centre in Amsterdam.

Graag een 1-op1 sessie bij mij boeken? Dat kan!

Een sessie duurt 75 minuten.

Prijs

€75

Locatie

Kromme Distelstraat 3, Amsterdam (Noord)

Sessie boeken?

Klik op ‘contact’ en stuur me een berichtje. Je ontvangt binnen 2 dagen bericht terug!