HEALTH & HAPPINESS

Loop je tegen een fysieke of emotionele klacht aan en kom je niet verder? Ik ontvang je graag voor een privé sessie waarin we ons richten op de oorzaak. Je krijgt een behandeling, waarbij ik verschillende manieren van heling toepas, zoals Rigpa Energetic Healing en Reiki. Je krijgt 1 of meerdere oefeningen mee naar huis die je gaan helpen om meer rust te ervaren en in vrijheid en gezondheid te kunnen gaan leven. We kunnen een aantal sessies afspreken, of het bij 1 houden. Ik zal aangeven wat mijn idee hierin is, maar uiteraard is het altijd aan jou de vrije keuze!

Wees welkom!

Meer weten over Rigpa Energetic Healing? Lees dan eventjes verder 🙂

Een dokter op zoek naar heling

Hoe komt het dat ik als arts de overstap naar een andere manier van ‘mensen helpen’ heb gemaakt?

Ik stond bij haar bed. Met een stethoscoop om mijn nek. Een receptenboekje in mijn handen en een ontslagbrief voor de huisarts. Daar ging ze. Nog maar 56 jaar, met een diagnose naar huis die haar leven op z’n kop zette. En ik kon niets doen. Ik had de wond bekeken, die genas goed. Maar haar ogen stonden donker en een glimlach lukte net niet meer. Ze zag geen toekomst. En ik kon niets doen. Stond in het protocol en zeiden mijn collega’s. Toch voelde ik ergens dat er iets bestaat waardoor ze weer van het leven kon gaan genieten en beter kon worden. Dit kon niet haar eindstation zijn, ik geloofde het gewoon niet! Maar binnen de muren van het ziekenhuis kwam ik niet verder. Ik zei mijn baan als arts op. Pakte mijn spullen, vloog naar Australië en deed een yogaopleiding. Terug in Nederland ontmoette ik Jose Antonio Manchado uit Lanzarote. Hij liet me zien: ik kan iets doen. Ik kan iets betekenen. Hoe donker het in iemands leven ook is, het licht kan weer aan. Een ziekte is slechts een lampje op het dashboard van de auto; de olie is op! En ik leerde Tibetaanse wijze van helen toe te passen: Rigpa Energetic Healing. En vanaf dat moment plakte ik geen dashboard lampjes meer af met medicijnen. Nu help ik mensen met het verversen van de olie; het helen van de emotionele oorzaak van een fysieke of emotionele disbalans. Zodat je weer in contact komt met je ware natuur: pure vrede.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; wees welkom voor een privé sessie!

Iets meer over Rigpa Energetic Healing (REH)

REH raakte mij meteen toen ik Jose Antonio een goede vriendin van mij een korte behandeling zag geven. Nadat ik zelf het effect had ervaren, was ik diep onder de indruk van de directe effecten ervan. Voor mij persoonlijk geldt: een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Toch zal ik hieronder een beschrijving geven, zodat je een beetje een idee hebt!

Dit energie systeem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken. Het is binnen deze gemeenschap alléén van meester op leerling doorgegeven. De technieken werden geheim gehouden tot ongeveer 25 jaar geleden, toen ze het stapje voor stapje met de wereld begonnen te delen.

Het REH systeem bestaat uit helende practices (handelingen), ontwikkeld door deze monniken en zijn gebaseerd op de Medicine Buddha teachings en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie. Je hoeft nergens in te geloven om het te praktiseren of te ondergaan.

Het is de weg van vibrationele heling. Het laat toe dat de vibrationele frequentie van een individu kan stijgen op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau.

Wat betekent dat?

Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is ook deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, pijn en ziekte.

REH kan ervoor zorgen dat deze frequenties terugkomen naar hun natuurlijke staat van welzijn. “Een lagere vibrationele frequentie (zoals bijvoorbeeld ziekte of negativiteit) kan niet bestaan bij een hogere frequentie (welzijn, geluk, liefde)”.

En wat betekent dat dan in het dagelijks leven?

Dat het je kan helpen om:

  • meer innerlijke rust te ervaren
  • bepaalde, voor jou belangrijke, beslissingen te kunnen maken
  • meer vanuit je hart te kunnen gaan geven
  • oude patronen of conditioneringen vaarwel te zeggen
  • lichamelijk meer harmonie te kunnen ervaren
  • enzovoort!

Graag een privé sessie bij mij boeken? Dat kan!

Kosten: €75 euro voor een sessie van 75min.

Klik op ‘contact’ en stuur me even je gegevens. Dankjewel!

Locatie: Bickerseiland Amsterdam (adres volgt per mail).