1-op-1 sessie

Kom je lichamelijke, emotionele of mentale klachten of uitdagingen tegen? Of wil je bepaalde terugkerende (familie)patronen, gedragingen, verslavingen of overtuigingen achterlaten? Wil je graag meer innerlijke vrede ervaren? Of… voel je je al fijn en zou je je nog lekkerder in je vel willen voelen?

Een energetische behandeling kan je hierbij helpen. Terugkomen bij je innerlijke vrede en gezondheid kún je zelf! Soms weten we alleen even niet meer hoe. Ik ben er graag om je hieraan te herinneren en je weer op weg te helpen.

Je bent van harte welkom! Een sessie boeken kan hier

Veelgestelde vragen

Wat houdt een sessie precies in?

Ik ontvang je in mijn huis. Hier nodig ik je uit om te vertellen waarvoor je komt. Je ontvangt vervolgens een energetische behandeling, liggend op een massagetafel met je kleding aan. Je sluit je ogen en hoeft niets te doen.

De behandeling is een combinatie van Rigpa Energetic Healing, Reiki Usui en healing practices vanuit het Aboriginal Sjamanisme. Dit zijn allemaal natuurlijke vormen van energiewerk. Op fysiek niveau kun je soms een lichte aanraking van mijn hand opmerken. Wat je verder tijdens een behandeling ervaart, is voor iedereen uniek. En vooral in je ervaringen in het dagelijks leven kun je de effecten van een sessie opmerken.

Om een behandeling te ondergaan hoef je nergens in te geloven. Je hoeft alleen maar voor de behandeling open te staan en dan komt de rest vanzelf.

Mocht het van toepassing zijn, dan stuur ik je na de sessie een oefening toegepast op jouw situatie/beleving per mail, zodat je hier thuis mee aan de slag kan!

Wat is Rigpa Energetic Healing (REH)?

Een ervaring zegt meer dan duizend woorden. Jouw ervaring zal uniek zijn. Toch zal ik hieronder een beschrijving van Rigpa Energetic Healing geven, zodat je een beetje een idee hebt!

Dit krachtige energiesysteem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken, nadat Boeddha als wandelend voorbeeld liet zien dat ieder mens een instrument voor heling kan zijn. En dat de ware meester je eigen hart is.

Het REH systeem bestaat helende handelingen/oefeningen, ontwikkeld door Tibetaanse monniken, gebaseerd op de teachings van Boeddha en aspecten van het Bon Sjamanisme. Het staat los van religie of geloof-systemen. Je hoeft nergens in te geloven en je hoeft geen boeddhist te zijn om het te praktiseren of te ondergaan. Het is universeel en dus voor iedereen!

De handelingen hebben invloed op de trillingsfrequentie van het individu op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau. Wat betekent dit?

Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere trillingsfrequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn en ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze trillingsfrequenties terugkeren naar een gezonde hoogte: naar je natuurlijke staat van welzijn, gezondheid, geluk en liefde. In deze natuurlijke staat van zijn kun je ruimte ervaren in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in het leven.

Klinkt aardig, maar wat betekent dit leven vanuit mijn natuurlijke staat, vanuit mijn hart?

  • je ervaart innerlijke rust en vrijheid
  • je maakt liefdevolle keuzes voor jezelf
  • je leeft vanuit authenticiteit, zonder je druk te maken om wat anderen van je vinden
  • creativiteit stroomt
  • je ervaart lichamelijke gezondheid en harmonie
  • je ervaart liefde en harmonie met de mensen om je heen
  • enzovoort!

Moet ik me voorbereiden?

Het kan prettig zijn even stil te staan bij de reden waarvoor je komt. Maar zelfs als die reden niet helemaal duidelijk is, is dat geen enkel probleem.

Hoe verloopt de betaling?

Cash of op verzoek per factuur. Beschik je niet over voldoende financiële middelen? Stuur me even een berichtje, dan kijken we samen naar een passende oplossing!

Hoe boek ik een sessie?

Stuur me graag hier even een bericht. Binnen 2 dagen heb je een reactie van me terug.

Kan ik eerst iets meer informatie ontvangen voordat ik een sessie boek?

Uiteraard! Mocht je na het lezen van de informatie hierboven behoefte hebben aan mondelinge toelichting; stuur me een bericht met daarin je telefoonnummer.

En lees even verder als je wilt weten waarom ik als voormalig arts de overstap van Westerse Geneeskunde naar deze meer natuurlijke vorm van heling heb gemaakt.

Een dokter op zoek naar heling

Ik stond bij haar bed. Met een stethoscoop om mijn nek. Een receptenboekje in mijn handen en een ontslagbrief voor de huisarts. Daar ging ze. Nog maar 56 jaar, met een diagnose naar huis die haar leven op de kop zette. Ik had de wond bekeken, die genas goed. Maar haar ogen stonden donker en een glimlach lukte niet meer. Ze zag geen toekomst. En ik kon niets doen. Stond in het protocol en zeiden mijn collega’s. Maar volgens mijn gevoel klopte er iets niet. Dit kon niet haar eindstation zijn, ik geloofde het gewoon niet! Hoezo wordt de ene persoon ziek of raakt opgebrand en leeft de ander een blij en gelukkig leven? Ik voelde dat dit geen toeval kon zijn, er moest een diepere oorzaak zijn voor een lichamelijke en/of emotionele disbalans.

Binnen de muren van het ziekenhuis en verpleeghuis kwam ik niet verder. Ik raakte opgebrand, mijn hart vertelde dat het tijd was om te vertrekken. Mijn nieuwsgierigheid naar andere vormen van heling werd steeds groter en ik zei mijn baan als arts op. Pakte mijn spullen, vloog naar Australië en deed een yogaopleiding. Allereerst om weer in contact te komen met mezelf. Terug in Nederland ging ik yogalessen geven en ontmoette ik Jose Antonio Manchado uit Lanzarote. Hij, inmiddels een goede vriend en regelmatig in Nederland voor prachtige workshops en seminars, liet me zien: je kunt wél iets doen! Hoe donker het in het leven ook lijkt te zijn, het licht is er nog steeds. Een ziekte of burn-out is slechts een lampje op het dashboard van de auto; de olie is op! Het is een uitnodiging om in alle eerlijkheid naar onszelf te kijken: probeer ik de controle te hebben over het leven, of leef ik in vertrouwen? Ben ik in harmonie met mezelf of heb ik veel kritiek op mezelf? Sta ik op nummer 1 in mijn leven, of leef ik in eerste instantie voor anderen en ben ik bang voor kritiek? Waar ik in het ziekenhuis voor mijn gevoel de dashboardlampjes (symptomen) afplakte met pleisters, help ik je nu met het helen van de oorzaak; een oud patroon of sterke overtuiging.

Want Jose deelde met mij en al vele anderen een Tibetaanse wijze van helen: Rigpa Energetic Healing. Ik begon bij mezelf, ik paste Rigpa toe op mezelf en merkte hoe significant mijn leven begon te veranderen. En blijft veranderen. Van regelmatig ziek en het ervaren van angst/verkramping/vermoeidheid/controlebehoefte/perfectionisme naar gezondheid en het ervaren van innerlijke rust, plezier en vrijheid. Ik kan je niet beschrijven in woorden hoe prachtig dit is… En ik gun dit iedereen!

Dus nu plak ik geen dashboard lampjes meer af met medicijnen of pleisters. Nu help ik je met het verversen van de olie; het helen van de daadwerkelijke oorzaak van een fysieke of emotionele disbalans.

Als je bij me komt voor een sessie, zal ik je spiegel zijn. Ik laat je zien wat je diep van binnen allang weet. Soms zien we onze eigen kracht, liefde, schoonheid en geluk over het hoofd, omdat we onze focus gericht hebben op zorgen, zelf-oordeel, angst of de mening van andere mensen om ons heen. Ik ben er voor je om je weer te herinneren aan je innerlijke kracht en vrede. En om de blokkades die in de weg liggen te helpen helen.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; wees welkom voor een privé sessie!

Events door Jose Antonio Manchado in Amsterdam

Wil je zelf ook events bijwonen van Jose? Hij is terug in Nederland in Oktober 2019 en je kunt hier zijn schema vinden. Hij geeft onder andere een Dharma Shamanic System seminar en een ‘Fear Liberation Workshop’ en Group Healing.

Graag een 1-op1 sessie bij mij boeken? Dat kan!

Een sessie duurt ongeveer 75 minuten.

Prijs

Je eerste sessie: €90

Wil je nog een keertje terugkomen? €70 per sessie

Niet voldoende financiële middelen, maar je wil toch graag een behandeling? Schroom niet om toch contact met me op te nemen, dan vinden we een passende oplossing!

Locatie

Kromme Distelstraat 3, Amsterdam

Sessie boeken?

Klik op ‘contact’ en stuur me een berichtje. Je ontvangt binnen 2 dagen bericht terug!